Evaluaţi acest articol
(16 voturi)
2 comentarii

După ce mai multe tranșe de vaccin împotriva COVID-19 au fost aduse săptămâna aceasta la Galați, serul produs de Pfizer, de departe cel mai căutat de gălățenii care vor să se imunizeze, este din nou disponibil în centrele din municipiul Galați. Vineri după-amiază, la Spitalul Militar Galați erau libere 242 de locuri pentru Pfizer, iar la centrul de la Cantina 2 (str. 1 Decembrie 1918 nr. 25) erau disponibile 130 de locuri.

De asemenea, scade în continuare numărul gălățenilor aflați pe listele de așteptare. Tot ieri, sub 600 de persoane mai erau încă pe aceste liste, toate optând pentru vaccinul Pfizer.

În același timp, numărul locurilor disponibile pentru programare pe platforma vaccinare-covid.gov.ro este de pe peste 6.000.

Citit 1679 ori Ultima modificare Luni, 17 Mai 2021 00:49

2 comentarii

 • postat de Oana Terescenco Sâmbătă, 15 Mai 2021 16:41 5.14.134.*** Link la comentariu
  4
  13

  Nu mai omoriti oamni cu vacinu

  Raportează
 • postat de Cerere catre conducerea tarii Sâmbătă, 15 Mai 2021 12:48 77.111.247.*** Link la comentariu
  9
  17

  Am o intrebare:
  Cum as putea sa fac sa obtin o aprobare de la domnii iohannis, arafat, gheorghita, ca sa ma vaccinez de mai multe ori cu acest vaccin senzational (un fel de abonament lunar) pentru ca mi-am dat seama ca acest vaccin este foarte sigur si eficient si nu are absolut niciun fel de efecte secundare? Am inteles de la televizor ca nu a murit nimeni in urma vaccinarii cu acest vaccin sigur si ca acesta a asigurat imunitate de suta la suta pentru cei care ne-am vaccinat si nici nu mai putem sa transmitem aceasta boala crunta si nici sa o primim si nici nu a facut nimeni dintre noi, cei vaccinati, boala covid-19, dupa vaccinare si, din cauza asta, comisia europeana a mai procurat cu greu inca un miliard si opt sute si ceva de milioane de doze de vaccin pentru o populatie de patru sute optzeci de milioane de oameni (atat cat are uniunea europeana) asa ca nu vad de ce ar fi o problema ca sa mi se aprobe acest abonament lunar de vaccinare pentru ca doze de vaccin sunt suficiente pentru toata populatia ue, cat sa fie vaccinata de patru-cinci ori...
  Va multumesc.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.