Deznodământul promovării se mută la Însurăței: Oțelul - Dacia Brăila 1-1

Deznodământul promovării se mută la Însurăței: Oțelul - Dacia Brăila 1-1
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

UPDATE, sâmbătă, 22 mai 2021. Oțelul și Dacia Unirea Brăila au remizat, scor 1-1, în prima manșă din finala barajului de promovare în liga a doua.

Pentru gălățeni, a marcat Răducan (min. 35), iar oaspeții au egalat prin autogolul lui Neagu din min. 48.

Returul se va juca la Însurăței, locul unde Brăila și-a disputat tot sezonul meciurile de pe teren propriu.

Mai jos, câteva imagini video cu spectatorii, dar și o galerie foto, cu momente din timpul meciului (Credit: Marian Calestru)

Meciul anului în fotbalul gălățean. Oțelul – Dacia Brăila, astăzi, la Galați. Fenomenul fotbalistic gălățean depinde de dubla cu formația din orașul vecin pentru a-și consolida drumul către performanță.

Oțelul Galați – Dacia Unirea Brăila este un meci care în orice condiții suscită interes ridicat pentru fanii gălățeni, iar în situația de față este mai important ca niciodată, având în vedere miza. Formația care va reuși să se impună va promova în liga a doua, un țel după care gălățenii tânjesc deja de patru ani.

Pentru a ajunge la marea finală, ce se va disputa în dublă manșă, cele două echipe au încheiat pe primele două locuri în seria a doua din eșalonul al treilea. Oțelul a terminat în sezonul regulat peste Dacia Unirea Brăila, însă brăilenii au învins-o pe trupa lui Grigoraș în ambele dispute. În semifinalele de la barajul de promovare, Oțelul a trecut de Foresta, 3-0 la Galați și 0-0 la retur, în vreme ce Dacia Unirea Brăila a avut mai multe emoții în dubla cu Bucovina Rădăuți: 0-2 și 4-0.

Antrenorul Petre Grigoraș este încrezător în șansele echipei sale pentru dubla cu Brăila.

Ne vom întâlni iarăși cu Brăila, echipă care ne-a învins până acum de două ori în campionat, dar sper că a venit momentul nostru de această dată, așa ne dorim cu toții. E clar că va fi un meci de luptă, cu ambiții mari de tot, de ambele părți. Echilibrul va exista 100 la sută, ne cunoaștem între noi. Nu întâmplător am ajuns aici. Să sperăm că noi vom fi mai dornici de o anumită revanșă, iar la final să ne putem bucura. Sunt convins că se va juca în al doilea meci calificarea. Pentru mine nu contează deloc faptul că Brăila s-a impus cu noi până acum, pentru că am analizat jocurile și am fost în control, a spus Grigoraș.

Tehnicianul gălățenilor nu se va putea baza la meciul cu Brăila pe Sîrghi, Marquinhos și Bârlădeanu, iar Popescu și Ghiocel sunt incerți.

 

Primul meci cu spectatori

Oțelul – Dacia Brăila va fi primul meci oficial cu accesul spectatorilor din România, cu posibilitatea de a avea acces în arena 2.800 de suporteri care respectă condițiile impuse de protocolul sanitar. Iată condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care vor să participe la eveniment ca spectatori: trebuie să prezinte adeverința de vaccin împotriva virusului SARS-COV-2, cu minimum 10 zile distanță de la ultima doză sau un rezultat negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore ori rezultatul negativ al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore; accesul va fi interzis persoanelor care prezintă febră, tuse, dureri în gât sau dificultate în respirație; fanii vor trebui să poarte mască pe întreaga durată a partidei; este interzis accesul cu mâncare sau băuturi de orice fel; spectatorii vor sta cu o distanță de minimum trei scaune între ei, în caz contrar vor fi evacuați din arenă; toți participanții la eveniment vor semna acord de procesarea datelor cu caracter personal.

Oțelul – Dacia Brăila se joacă astăzi, de la 13,30, pe stadionul care poartă numele echipei gălățene de fotbal. Partida va fi transmisă în direct de canalele DigiSport și LookSport.

Media

Marian Calestru
Citit 6805 ori Ultima modificare Luni, 24 Mai 2021 00:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.