Sensuri unice în alte trei zone ale orașului

Sensuri unice în alte trei zone ale orașului
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Primăria municipiului Galați informează că au fost dispuse măsurile de semnalizare rutieră în vederea implementării de sensuri unice în trei zone ale orașului: „Este vorba despre strada Fraternității (înființare sens unic pe tronsonul cuprins între strada Ion Creangă și strada Domnească) și strada Ion Creangă (înființare sens unic pe tronsonul cuprins între strada Fraternității și strada G-ral Iacob Lahovary); strada Drumul Viilor (înființare sens unic pe tronsonul cuprins între Drumul de Centură și strada Constantin Levaditti); cartier Micro 18 (înființare de sensuri unice pe mai multe străzi). Indicatoarele se montează în această perioadă”, transmite Primăria.
Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier municipalitatea îi roagă pe conducătorii auto să circule cu atenție și să respecte semnalizarea rutieră.

Citit 3143 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Iunie 2021 12:08

2 comentarii

 • postat de marius
  Marți, 15 Iunie 2021 08:21
  86.125.62.***
  Eu nu stiu cum gandesc acesti consilieri, primar si cine se mai ocupa de aceste hotarari. Cum poti gandi ocolirea pe drumul de centura si sa intram pe Drumul Viilor. Sunt garaje in acea zona, care merg daramate si apoi se poate largi strada. Sunt ceva interese oare, de nu se ia in calcul daramarea garajelor? Mai iesiti la plimbare prin oras si gasiti solutii optime. Si daca tot platim taxe, nu este normal sa fim consultati si noi, ca simpli platitori de salarii ale acestor consilieri, de hotararile pe care le iau
  5
  12
  Raportează
 • postat de pieton
  Marți, 15 Iunie 2021 07:40
  78.96.59.***
  Chestia asta cu sensurile unice e o dovada de mare incompetenta a primariei. Strazile au fost concepute pentru doua sensuri de circulatie. Si atunci, de ce ne prosteste toata ziua cu sensul unic. Adevarata problema este lipsa locurilor de parcare si tolerarea parcarii masinilor pe ambele trotuare. In loc sa construiasca cat mai multe locuri de parcare la sol si eventual supraetajate, primaria ne pune sa dam de doua ori turul orasului pentru a parcurge o distanta de 100m in linie dreapta. Si din cauta trotuarelor ocupate de masini pietonii trebuie eventual sa ,,zboare,,. Frumoasa gandire , nu ?
  12
  19
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.