Noi intervenţii la Pasajul "Dunărea". Lucrări pentru împiedicarea pătrunderii apelor pluviale

Noi intervenţii la Pasajul "Dunărea". Lucrări pentru împiedicarea pătrunderii apelor pluviale
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Gălăţenii care au avut ieri drum prin centrul oraşului au putut constata că intrarea dinspre Romarta în Pasajul „Dunărea” era parţial restricţionată, iar pe balizele de semnalizare era trecut numele firmei Tancrad. „S-au executat unele lucrări pentru a împiedica pătrunderea apei pluviale”, ne-a comunicat, la solicitarea noastră, Biroul de presă al Primăriei Galaţi, asigurându-ne că intervenţia s-a încheiat.

Pasajul, la fel ca întreaga zonă centrală şi nu numai, a avut de suferit de pe urma recentelor fenomene meteo extreme. Nu mai puţin adevărat este că, de la sfârşitul lunii noiembrie a anului trecut şi până în primăvara acestui an, pasajul a fost afectat de infiltraţii ale apei, tavanul fiind puternic umezit, iar tencuiala desprinzându-se. Remedierea s-a executat în cadrul garanţiei.

Reamintim că Pasajul "Dunărea" a fost redeschis traficului pietonal pe 27 august 2020. Asocierea Tancrad SRL - Lemacons SRL - Proiect SA - BTFarch Ro Company SRL s-a ocupat de proiectarea şi execuţia lucrărilor de reabilitare. Prețul cu TVA pentru cele două copertine a fost de 814.340,16 lei, cuprins în contractul de 2.286.161,64 de lei cu TVA pentru modernizarea pasajului.

Citit 2561 ori Ultima modificare Vineri, 02 Iulie 2021 00:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.