Începe atribuirea locurilor în parcările blocurilor

Începe atribuirea locurilor în parcările blocurilor
Evaluaţi acest articol
(31 voturi)

Atribuirea locurilor în parcările de reședință va începe pe 8 august 2021, anunţă Primăria municipiului Galaţi. „Potrivit calendarului, în luna august, se vor rezerva și atribui locurile de parcare din anumite zone, acolo unde au fost marcate și numerotate, din Mazepa I și Micro 21, urmate de zone din Mazepa II și Țiglina II, apoi Micro 18”, precizează municipalitatea.

Primăria subliniază că prima etapă în atribuirea locurilor de parcare din parcările de reședință este rezervarea online a locului, potrivit Regulamentului de atribuire a locurilor de parcare din parcările de reședință din municipiul Galați, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 337/24.06.2021.

Unde se pot rezerva locuri

"Astfel, în intervalul 8 august, ora 00,00, – 10 august, ora 23,59, locurile disponibile din Mazepa I - zona 16 - subzona A și Micro 21 - zona 1 - subzonele A, B și C, pot fi rezervate online numai prin accesarea aplicației informatice la adresa https://parcarigalati.gisapp.ro – care va fi activă pentru rezervări doar în perioada menționată, locurile disponibile având culoarea verde.

După finalizarea perioadei de rezervare, în intervalul 11 august, ora 8,30, - 20 august, ora 13,00, se pot depune cererile pentru atribuire însoțite de documentele privind domiciliul, autovehiculul și încadrarea într-un grad de handicap, acolo unde este cazul, potrivit art. 10 din Regulament. Documentația de atribuire se poate depune, în perioada amintită, la registratura primăriei sau electronic la adresa e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.", transmite administraţia locală.

Conform sursei citate, Mazepa II, subzona 15A, și Țiglina II, subzona 10B, au ca perioadă de rezervare intervalul 15 august, ora 00,00, – 17 august, ora 23,59, și perioadă de depunere a documentelor 18 august, ora 8.30, – 27 august, ora 13,00.

„Pentru Micro 18, subzonele 4 A, B, C, D, se poate face rezervare în intervalul 22 august, ora 00.00, – 24 august, ora 23.59, iar documentele se pot depune în intervalul 25 august, ora 8,30, – 3 septembrie, ora 13,00”, precizează Primăria.

Condiţii

Conform Regulamentului, pot rezerva și li se atribuie locuri de parcare în parcările de domiciliu/reședință doar  persoanele cu domiciliul/reședința în municipiul Galați, în zona de deservire a parcării, care:

- nu figurează în evidențele fiscale ale autorității locale cu obligații bugetare restante, inclusiv amenzi contravenționale;
- au în proprietate/folosință un autovehicul;
- au solicitat prin intermediul programului online de rezervare a locurilor de parcare postat pe site-ul municipiului Galați.

Nu vor aplica pentru rezervare persoanele fizice care:

- nu pot dovedi domiciliul/reşedinţa în imobilele arondate parcărilor de domiciliu/reședință;
- deţin garaje amplasate în municipiul Galați;
- nu deţin un autovehicul în proprietate/folosință/utilizare.

În cazul în care sunt mai multe cereri de rezervare pentru același loc de parcare, se va proceda la atribuirea prin licitație.

Manual de utilizare

"Manualul de utilizare a aplicației informatice în vederea rezervării, tutorialul și arondarea imobilelor se pot accesa online pe site-ul www.primariagalati.ro la secțiunea Servicii electronice/Parcări de reședință. De asemenea, anunțul privind începerea atribuirii se va afișa la fiecare intrare în imobilele care sunt arondate parcărilor de domiciliu/reședință vizate.

Regulamentul de atribuire este disponibil în secțiunea amintită sau AICI

Relații suplimentare se pot obține la telefon 0336 102117.

Orice modificare va fi anunțată în timp util", subliniază Primăria Galaţi.

Citit 27763 ori Ultima modificare Joi, 05 August 2021 23:00

28 comentarii

 • postat de Liviu
  Vineri, 27 August 2021 07:10
  5.13.134.***
  Faceti parcări și apoi cereți bani.
  In zona moll din micro 40 e dezastru
  Sta o intinsoare de pămînt pirloaga unde s-ar putea face vreo 200 dE locuri de parcare. ce face primăria????? va spun eu NIMIC.
  să ajuns la spargeri de cauciucuri, zgirieturi pe mașini etc,etc pentru că vine tot orașul la moll și noi nu mai avem loc unde să ne parcam masinile.
  Cînd am fost la primar domnule puchianu ati spus că nu sunt fonduri,,, sa va fie rușine,,,
  0
  4
  Raportează
 • postat de adi
  Luni, 09 August 2021 12:10
  85.120.166.***
  Nu se poate face rezervare. *09.08.2021
  3
  3
  Raportează
 • postat de hahahahah
  Duminică, 08 August 2021 00:10
  82.79.132.***
  de cand am cititi banuiam ca nu sta nici unul de la primarie sa dea drumul la site la 00:00
  0
  6
  Raportează
 • postat de Marius I
  Vineri, 06 August 2021 17:35
  5.13.151.***
  O persoana cu handicap are drept de parcare chiar daca nu conduce el si foloseste masina pentru taximetrie? Se intampla in Galati anul 2021 si noi vorbim despre corectitudine...
  1
  11
  Raportează
 • postat de Un fost votant….
  Vineri, 06 August 2021 01:07
  72.83.146.***
  Masina de vot a p.s.d.ului nu doarme, voteaza la comanda…vedeti ca marea majoritate a cetatenilor urbei, nu vor promovata aceasta mizerie, cu plata locului de parcare, promovata de primarie, si totusi, vreti sa ramaneti in ,,amintirea,, galatenilor cu aceasta ticalosie domnule pucheanu, ASTA VA VA ADUCE LA DISPARITIE, ASTA VA FACE DIN DUMNEATA, CEA MAI SINISTRA PREZENTA DE EDIL CE A AVUTO GALATII.
  7
  18
  Raportează
 • postat de Adrian
  Miercuri, 04 August 2021 22:56
  178.138.34.***
  Ma bucur mult pt concetațenii care laudau orașele "civilizate" și tot ce se face acolo că vor plăti parcarea..au facut parcare in mazepa da băjeții cu masini de 50 000 le lasa pe stradă...să țineți minte așa cetațeni așa oraș...
  1
  26
  Raportează
 • postat de costel
  Miercuri, 04 August 2021 18:34
  89.39.81.***
  De 30 de ani galatenii au votat si au adus la conducerea orasului,PSD-ul ! Acum am ajuns sa vedem rezultatele marete !!
  10
  20
  Raportează
 • postat de pro
  Miercuri, 04 August 2021 16:51
  5.14.52.***
  E simplu:
  -apa era foarte ieftina, acum e scumpa;
  -gazul era foarte ieftin, acum e scump;
  -parcarea era gratis, acum e pe bani
  -curentul electric era foarte ieftin, acum e scump.
  Pozitia de monopol le permite furnizorilor sa impuna ce pret doresc, ce costuri de productie, ce pret de piata !!
  E o modaliate extrem de simpla prin care cetatenii sunt spoliati de bani in folosul unei caste de profitori.
  Si se mai mira unii de ce pleaca in masa romanii din tara!
  2
  26
  Raportează
 • postat de gogu
  Miercuri, 04 August 2021 15:56
  78.96.81.***
  Ma uit la cei care posteaza ca asa-i civilizat.Eu cred ca civilizatia incepe cu amenajarea de parcari suficiente si apoi atribuirea lor contra cost.A-ti dori bani cu orece pret, pentru a-i folosi in scopuri numai de tine stiute asta numai a civilizatie nu inseamna.Eu unul cred ca vom asista la o mare golanie regizata de cei din primarie.Un singur exemplu"licitatie pe un loc de parcare".Mai oameni buni pute de la o posta.
  6
  32
  Raportează
 • postat de Nemurelili murăturilor
  Miercuri, 04 August 2021 15:15
  5.13.152.***
  Bă, dar ccâți sclifosiți ofticați...

  Bă zevzecilor...nu voi erați ăia care vroiați un Galați modern precum Clujul și ne tot dădeați exemplul Clujului în mod batjocoritor/g0lănește...
  Vreți totul pomană/gratis? Nu ziceați bă că vreți evoluți/emancipare și vă tot smiorcăiați că nu se schimbă nimic în GALAȚI de torul aici e vechi și ponosit?
  Bine, bine(ăștia scl!f0siți care ați tot votat de 4 ori "BINE-le", același "BINE" al acelueași PDL...) dar o să spuneți că nu se compară nivelul de trai al Clujului (acoli unde, la ei, se investește enorm și unde sunt locuri de muncă și unde se creează locuri de muncă) cu nivelul de trai mediocru din GALAȚI, unde ducem lipsă de locuri de muncă precum nevoia acută de aer. Bre șmenar!l0r/scl!fosiților gălățeni...bre, ciudaților, GALAȚIUL nu s-a dezvoltat niciodată și nu s-au putut crea locuri de muncă(nivel de trai crescut) fiindcă voi GĂLĂȚENII FANDOSIȚI ați dat coate GALAȚIULUI, ați pus piedici GALAȚIULUI... Când s-au vrut a fi construite proiecte mari de infrastructură AICI ÎN GALAȚI(TUNEL PE SUB DUNĂRE, AEROPORT, ETC.) VOI, UNII SCL!F0SIȚI AȚI STRÂMBAT DIN NAS ȘI AȚI ZIS CĂ NU TREBUIE GALAȚIULUI SĂ FIE TRANZITAT/FRECVENTAT PRIN TUNEL PE SUB DUNĂRE DE OAMENI/INVESTITORI CARE SĂ CREEZE LOCURI DE MUNCĂ AICI ÎN GALAȚI... VOI SCL!FOSIȚILOR AȚI LUPTAT ȘI AȚI SUSȚINUT PODUL PESTE DUNĂRE DE LA BRĂILIȚA, ȘI TOT BRĂILIȚENII VOR FI CEI CE VOR AVEA MODERNIZARILE, INVESTIȚIILE ȘI LOCURILE DE MUNCĂ... PE CÂND VOI GĂLĂȚENII CE STRÂMBARĂ-ȚI DIN NAS LA ORICE SGA VRUT PENTRU GALAȚI, VOI TOT CU SĂRĂCIA O SĂ RĂMÂNEȚI ȘI TOT CU PLÂNSETELE/VĂICĂRELILE/SMIORCĂITUL CĂ SUNTEȚI PREA SĂRACI SĂ PLĂTIȚI PENTRU UN LOC DE PARCARE MODERN, CIVILIZAT.
  PĂI CIVILIZAȚIGVĂ DRAQ ODATĂ ȘI NU VĂ MAI ÎMPOTRIVIȚI LA ORICE PROIECT DE INFRASTRUCTURĂ S-AR VREA A SE REALUZA PENTRU A NU VĂ MAI FI ORAȘUL OCOLIT DE INVESTIȚII/INVESTITORI ȘI DE IMPLICIT LOCURI DE MUNCĂ.
  BĂ DEȘTEPȚILOR, PARTEA ĂLORA DE GĂLĂȚENI CARE V-AȚI TOT ÎMPOTRIVIT REALIZĂRII PROUECTELOR DE INFEASTRUCTURĂ A GALAȚIULUI, PENTRU GALAȚI(CUM E TUNELUL PE SUB DUNĂRE), BĂ GĂLĂȚENI SMIORCĂIȚI CĂ NU AVEȚI BANI DE LOC DE PARCARE...CÂTE LOCURI DE MUNCĂ ȘI CE INFLUX DE CAPITAL, DE INVESTIȚII AR FI ADUS REALIZAREA SUBTRAVERSĂRII ȘI FRECVENTĂRII(ȘI NU OCOLIRII) GALAȚIULUI... Dar voi ăia sclif0siți care vă tot plângeți și care mereu vă veți plânge că nu aveți bani de una, de alta, de loc de parcare civilizat/modern...unde erați și ce făceați când vgați împotrivit și ați blocat acele proiecte mari de infrastructură a GALAȚIULUI... VREȚI SĂ AVEȚI BANI(sărăntocilor plângăcioși după locuri de parcare moca, ba chiar întreținute din banii celorlalți dacă s-ar putea), dar ați vrea ca banii SĂ VĂ PICE DIN CER(TOT GRATIS, DACĂ S-AR PUTEA).


  BĂ, "pămătufilfizonilor, dacă vreți să nu mai fiți sărăntoci și să aveți și bani de locuri de parcare civilizate, CURATE(nu buncăre jeg0ase, pline cu vechiturile și cu mizeriile, gunoaiele voastre pe care numai voi zevzecii le numirăți "garaje", susțineți draq (așa cum au făcut clujenii, arădenii, timișorenii, brașovenii cu orașele lor) TOATE, DAR ABSOUT REALIZAREA/CONSTRUIREA A TUTUROR PROIECTELOR DE INFRASTRUCTURĂ DE FRECVENTARE/CONECTARE A GALAȚIULUI...și nu mai puneți piedici/contre damblagiilor, că vezi Doamne ăla ar fi tunelul/proiectul lui Stan, parcul lui Fănel(Durbacă, fiindcă numai voi dați/atribuiți în mod tîmp unuia sau altuia acele proiecte,) ăla ar fi praștia lui Gigel...când defapt toate ar trebui realizate fiindcă sunt(ar fi ale GALAȚIULUI) și ar aduce plus-valoare acestui oraș GALAȚI mereu ponosit, mereu ocolit.

  Trezyți-vă draq la realitate.
  Nici acum când s-a făcut ceva bun vouă nu vă convine? Păi d-asta a stat GALAȚIUL mereu sub talpa broaștei(și nu din cauza PSD-ului) ci iată din cauza unor scl!fosiți de cetățeni gun0ieri păstrătoru de vechituri, adulatori de rânced.

  Lăsați draq să se modernizeze și GALAȚIUL și emancipați-vă draqului odată.

  DACĂ SUNTEȚI NIȘTE ZEVZECI...

  De unde draq să ai bani mai mulți(ca să-ți plătești un astfel de loc de parcare decent, CIVILIZAT și NECESAR)?

  CE DRAQ MĂ vroiați gratis tot?
  Păi bă, Galațiul e popvlat cu gălățeni asta-i diferența față de Cluj.

  Vă tot plângeți că nu aveți nimic în GALAȚI față de alte orașe cu care tot faceți comparații cret!noide, dar nici nu vreți să lăsați GALAȚIUL să evolueze.

  Ia mutați-vă bă din GALAȚI, plecați cetățeni sclif0siți și duce[i-vă-n junglă sau unde draq vă place sau unde draq vă acceptă și vă tolerează mizeriile...

  Parcarea asta modernă, pentru cei cu bun simț, ce gândesc rațional e binevenită, utilă. Marș duoă vechiturile/gun0aiele și după murăturile voastre împuțite ținute până-n buricul verii la 45 de grade Celsius.

  Lăsați bă, că uite-așa "pas cu pas" cum zicea unu pe care-l tot votarăți și susținurăți, uite așa cu sprijinul gălățenilor ce încă gândesc și care susțin toate proiectele Galațiului, uite așa se mai modernizează și GALAȚIUL.

  Voi tot nemulțumiți de orice...
  39
  11
  Raportează
 • postat de hahahaha
  Miercuri, 04 August 2021 14:56
  86.127.103.***
  Nu ziceati voi ca in locul unui garaj au loc 3, 4, 5 masini? Ala cu garaj platea impozit baban. Luati cu paine!
  13
  16
  Raportează
 • postat de vreau sa vad cum rezolva politia locala un interlop ce parcheaza unde vrea el
  Miercuri, 04 August 2021 13:29
  89.39.81.***
  primaria a spus clar ca acea punere in dezbatere publica a hotaririi de a se pune in plata locuri de parcare, prin licitatii daca e cazul, A FOST PUR CONSULTATIVA. adica, puteti spune ce vreti ca noi stim ce vrem sa facem. vrem BANI. si asa este pentru ca hotaresc pentru noi cei pe care i-am ales. au votul nostru de a ne reprezenta prin stampila aplicata. se pot face presiuni de strada, prin organizatii civice, dar unde la galati? sa-i dea DUMNEZEU minte lui pucheanu sa nu deschida cutia pandorei la galati. asta e oras aprig la minie din partea lumii interlope fata de oamenii de rind, vor suferi oamenii ce traiesc in oras, la bloc, cei obijnuiti,nu cei ce au vile cu garaje si acareturi. cind vrea smecherul sa parcheze unde vrea el nu o sa o faca in curtea lui pucheanu. politia locala e vax in fata lor, nu ne apara nimeni.
  4
  22
  Raportează
 • postat de Consilier local
  Miercuri, 04 August 2021 11:38
  86.124.118.***
  Dar de ce nu se face o petiție online unde să semnăm că Nu suntem de acord..A..am uitat fraierii nu contează..Eu unul nu știu să fac,dar sunt atâția oameni capabili ( sau cel puțin așa vreau eu să cred) care pot face o petiție online pe care să o vadă ( asta dacă are bunăvoința ) stimabilul primar al urbei..ce îmi oferă în schimbul plății unei taxe?.. același loc care îl ocup și acum gratis.. Și apropo dacă am mașină de firmă nu am dreptul la parcare?..Am uitat să menționez că firmele nu plătesc impozit..nu plătesc taxe..nu...nu..Mai bine ar verifica locurile , mașinile și proprietarii care beneficiază de ,,locuri pentru persoanele cu dizabilități"( din 10 mașini cu permis 8 sunt peste 30 de mii..euro..conduse de bombardieri..) într-adevăr mulți au probleme..dar cu inteligența.. și asta se vede..
  13
  46
  Raportează
 • postat de ati citit ce-ati votat???
  Miercuri, 04 August 2021 11:20
  5.14.148.***
  Persoane juridice???
  Ati luat-o razna???
  9
  21
  Raportează
 • postat de Alergătorul de pe Faleză
  Miercuri, 04 August 2021 10:02
  109.166.134.***
  Ce ofera primaria Galati de banii astia? Cum se justifica asa ceva???

  Mai marilor Galatiului nu le-a pasat, nu le pasa, si putin probabil ca le va pasa vreodata de cetateanul de rand. Masura asta o dovedeste clar. Disperarea dupa bani e asa de mare ca nici nu se tine cont de situatia economica a tarii. Totul s-a scumpit, salariile au ramas aceleasi, dar hai sa bagam o noua taxa prostilor. Foamea dupa bani primeaza. Galateanul de rand? Asta nu conteaza. Asa ii trebuie fraierului daca a ramas pe meleagurile galatene.
  14
  38
  Raportează
 • postat de viata pe balta
  Miercuri, 04 August 2021 09:39
  82.76.144.***
  Civilizația îi sperie pe unii. Mesajele cu măcel, țin de o anumită categorie de oameni cu educație... lipsă. Ce contează că parcăm pe trotuare, spații verzi. 1 parcare per locuință, este rezonabilă. Frustrare există din partea celor cu mai mult de 1 mașină, cu mașina înregistrată în altă localitate, cu mașina înregistrată pe firmă, bișnițarii de mașini, etc. Pentru cei din afara localității există parcare cu plată sau transport în comun. Sunt dispus să plătesc, doar pentru liniștea că am locul meu de parcare când ajung seara de la muncă.
  30
  26
  Raportează
 • postat de Galatean
  Miercuri, 04 August 2021 09:07
  5.2.209.***
  In toate orasele CIVILIZATE din tara, se ex. .BRASOV, TIMISOARA, CLUJ sunt locuri de parcare rezidentiale cu ABONAMENT.
  Marlanii de la noi, vor sa tina in parcari rablele lor nenorocite cu care nici nu mai circula si altii sa nu poate parca din cauza lor.
  Marlanii tot marlani.
  Inca la BRASOV, sunt montate niste sisteme de blocare a locului pe care fiecare si-l activeaza ca sa nu-i fie ocupat de musafiri.
  26
  27
  Raportează
 • postat de manex
  Miercuri, 04 August 2021 08:58
  5.13.163.***
  Eu sunt curios cate locuri de parcare pot fi atribuite, parcari nu prea s-au facut, nu ocupa mai mult de 2,3 la suta. In zona unde stau exista o singura parcare aferenta zonei, de pe vremea lui x de aproape 40 de ani. sunt curios cum o sa distribuie primarul parcarea veche la 15 blocuri! Acum se parcheaza pe trotuare si spatiul verde, la strada masinile nu mai parcheaza normal, parcheaza perpendicular cu trotuarul, e plin de masini. Nici loc de facut parcari nu prea sunt, zona este foarte aglomerata si inghesuita. Cand primarul era in campanie, l-am intrebat despre o zona, fost parculet ,in care acum se parcheaza la greu, dar pe pamant, care ar putea fi transformata in parcare. Raspunsul a fost ca acea zona este a ,,mediului,, si e foarte complicat cu ,,hartogaraiele,, E bine ca acum este frumos, nici spatiu verde, nici parcare. Zona este in micro 20 pe partea dreapta a bulevardului Dunarea imediat dupa biserica Sf Paraschieva. Tot cartierul este foarte aglomerat si foarte prost organizat!
  8
  28
  Raportează
 • postat de alz
  Miercuri, 04 August 2021 05:52
  89.137.139.***
  Ce fel de primar ești tu Pucheanu, care nu ții cont de părerea cetățenilor? Toată lumea iti spune ca e o prostie ceea ce vrei sa faci dar tu nu, îi dai înainte ...
  14
  40
  Raportează
 • postat de DAS
  Marți, 03 August 2021 23:19
  89.137.230.***
  E cea mai mare greseala si decizie care s-a putut face in Galati. Cine a facut asta nu va scapa. Va promit ca nu va mai castiga alegerile niciodata in acest oras. Va fi un dezastru si un macel. Pentru un pumn de bani faci un asemenea dezastru si nimeni nu va mai avea loc de parcare.
  Rog cetatenii sa nu cada in capcana si sa se duca sa cumpere locuri pentru ca daca nu veti lua loc in va fi parcarea cum a fost de zeci de ani ai anume gratis cum e firesc. Asa vor avea loc toti cu masinile. S-au construit mii de locuri de parcare si nu stim noi? Nu! O sa fie macel. O sa fie asmutiti apoi politistii locali pe voi sa va dea amenzi oriunde va prind si o sa doriti cat mai repede sa plecati din acest oras.
  De ce orasul galati se i-a dupa altii? Pai tu compari cu bucuresti sau brasov. Chiar si acolo s-a facut treaba asta doar unde s-a impus nu peste tot in oras.
  Vi s-a intins o capcana si ati cazut in ea. Nu mai au bani si fura de la voi dar primarul uita ca 80% dintre cetateni traiesc cu 1700-1900 lei lunar. Ce era gratis acum nu mai este. Va convine? Va place ? Atunci votati in continuare cum stiti!
  Stati ca asta nu e tot....o sa platiti si aerul pe care il respirati, pasii pe care ii faceti, o sa platiti si ca va uitati la borduri si asfalt.
  Altii au cate 3 masini in familie! Ce o sa faca? Dar daca vine o rude sau copiii din strainatate? Unde vor parca? Vor sta parcarile goale si nu vor putea parca ca de..e loc platit de bogatan. Saracii tot mai saraci vor fi si li se vor lua si pielea de pe ei iar cel cu bani va avea loc platit.
  Pai voi mai comparati transportul public de pe timpul lui ceausescu cu dezastrul care e acum? Acum nici curse duminica nu mai gasesti se te duci spre focsani sau nu stiu ce zona si trebuie sa faci 3-4 legaturi si ajungi seara. Asta apropos pentru cei care vor spune ca sa renuntam la masini. DA...se poate renunta la masina intr-un oras din japonia, in londra, paris...acolo da trasport nene...si ziua si noaptea si oriunde si pe orice ruta si bicicleta nu ti-o fura daca o lasi in gara. La noi ramai fara ea! De asta nu poate renunta omul la masina. Se duce si el la tara, aduce una, alta, se duce la piata, pa supermarket, la munte, la mare. Cu trenul faci 6 ore in infern. Cu masina omul in 2 ore jumate ajunge, are loc de bagaj, nu cara sa il doara spatele.
  O noua guvernare trebuie sa stopeze asta urgent!
  26
  67
  Raportează
 • postat de Georgel
  Marți, 03 August 2021 23:04
  185.100.87.***
  O idee pentru cei care văd efectele negative viitoare ale acestei mizerii:

  Fiecare să facă urgent fotografii de la etajele superioare ale blocurilor din zona parcărilor vizate care să surprindă gradul actual de ocupare a acestora. După care fotografiile în cauză vor putea fi o dovadă materială a prăbușirii acestui grad de ocupare imediat după aplicarea efectivă a acestei orori a administrației locale gălățene.

  Căci mintea românului cea de pe urmă, cel care acum aplaudă această mizerie, se va trezi abia atunci când, în miezul zilei, va ateriza ocazional în aceste parcări, dar acestea vor fi complet blocate, deși aparent vor fi goale, iar el nu va avea unde parca...
  13
  54
  Raportează
 • postat de Terente...din Galati
  Marți, 03 August 2021 22:18
  89.137.231.***
  Ce prostie crasa... Cine va invata asta domn primar, nu va vrea binele!
  15
  49
  Raportează
 • postat de Nicu
  Marți, 03 August 2021 21:10
  5.13.195.***
  Doar așa poate apare și CIVILIZAȚIA în Galați. În multe alte orașe cum se poate și în Galați NU ? Bine înțeles că mai întâi ar trebui să se demoleze toate garajele și în așa fel să se creeze multe alte locuri de parcare. Dar numai să se vrea.
  De ex. în Țiglina 2 DE CE nu se demolează și să se amenajeze o superparcare poate chiar și etajată între blocurile M1, F1, B3, C13, C14, C15, E6 unde sunt aprox. 110 garaje ?
  Sau când se vor demola garajele din Micro 20 din spatele stației peco BKO, între blocurile A12A, A12B si H3 ?
  Și tot în Micro 20 în spatele blocului H3, domeniul public cuprins între garaje și blocul H3 a fost îngrădit și transformat în CURȚI PRIVATE de către unii proprietari cu “inițiativă” și “TRECERE” în Primaria Galați. Pentru că altfel nu se explică cum de rezista de cel putin 25 de ani.
  Sau interesele sunt prea MARI și sunt vizate numai parcări cu suprafață mai mare de teren ? Vezi:
  - Țiglina 1 zona Colegiului Național Mihail Kogălniceanu;
  - Țiglina 2 zonele blocului B2 și Colegiului Național Costache Negri;
  - Micro 18 zona Lidl;
  - M 19 zona Lic. Economic;
  - Mazapa 1 zona Complex Ancora;
  - Mazepa 2 zona Stirex.
  37
  44
  Raportează
 • postat de Alecs
  Marți, 03 August 2021 19:39
  5.13.128.***
  O sa platim pentru "privilegiul" de a parca in aceleasi conditii de pana acum, fara iluminat corespunzator, fara curatentie, fara protectie fata de hotii de oglinzi, stergatoare si capace, tot in praf si tot in bataia grindinei. Au gasit o noua modalitate de a mai stoarce niste bani de la fraieri. In micro 18 nici macar nu au asfaltat peste tot, parcarea de langa Iatsa a ramas la fel ca inainte, doar au dat o galeata de vopsea si au tupeul sa ceara bani pentru asta in timp ce noi parcam in bezna si gasim dimineata masinile fara oglinzi! Rusine, primaria Galati!
  12
  80
  Raportează
 • postat de paloma
  Marți, 03 August 2021 18:46
  5.13.165.***
  Sa ne pregatim cu floricele !!!... Incepe spectacolul !!! Hai galateni, bateti din palme !!!
  15
  60
  Raportează
 • postat de hahahahaha
  Marți, 03 August 2021 15:03
  86.127.103.***
  Cand s-au demolat garajele multi jubilau. Cine credeati ca o sa cotizeze, anti-muraturilor? :)))))))
  33
  73
  Raportează
 • postat de Alexutz
  Marți, 03 August 2021 14:45
  5.2.205.***
  Incepe batalia.......
  12
  83
  Raportează
 • postat de Mario
  Marți, 03 August 2021 11:27
  89.137.138.***
  O să iasă un scandal monstru cu mizeria asta,nu mai aveți bani de furat și încercați să i stoaceti de la fraieri,o să se certe oamenii între ei,ptr un loc de parcare,cine a venit cu ideea asta,ar tb internat la psihiatrie,în loc să te gândești cum ai putea să decongestionezi orașul de garaje,acolo unde sunt claie peste grămadă,tu primărie provoci haos,certuri,bătăi și multe alte neplaceri,circul de abia acum începe
  20
  120
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.