Guvernul introduce restricții pentru nevaccinați. Măsurile care intră în vigoare de la o incidență de 3 la mie

Guvernul introduce restricții pentru nevaccinați. Măsurile care intră în vigoare de la o incidență de 3 la mie
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Guvernul a aprobat vineri, prin hotărâre de guvern, noi măsuri și restricții, care vizează în special persoanele nevaccinate. Astfel, oficialii introduc obligativitatea prezentării certificatului digital COVID acolo unde incidența trece de 3 la mie, dar nu depășește 6 la mie. Hotărârea de guvern, care ar putea fi atacată pe motive de discriminare, urmează să fie publicată în Monitorul Oficial, iar măsurile referitoare la folosirea certificatului de vaccinare pentru anumite activități intră în vigoare de luni, 20 septembrie 2021.

Față de măsurile recomandate de CNSU, în hotărârea de guvern adoptată vineri este specificat că în cazul copiilor sub 6 ani părinții nu trebuie să prezinte un certificat verde.

DETALII

Citit 3554 ori Ultima modificare Luni, 20 Septembrie 2021 01:24

3 comentarii

 • postat de Mihail V.
  Duminică, 19 Septembrie 2021 16:51
  89.136.5.***
  Mie îmi este frică de cancer,nu de gripă ! Mai mulți oameni mor de cancer(de ani de zile) decât de gripă,iar guvernele lumii nu fac nimic. Brusc, guvernelor le pasă de noi să nu răcim ! Mă cam sperie...
  0
  1
  Raportează
 • postat de comunismul
  Sâmbătă, 18 Septembrie 2021 00:32
  5.13.215.***
  mie nu mi se pare chiar asa ceva rau in a te vaccina! da nu mai bine stompezi covidul decat sa il inmultesti mai departe! si nu au nici o vina nici chinezii ca poate nici ei nu au stiut ce sa faca in acest sens! vaccineaza-te ca e gratis! sa te testezi crezi ca e mai usor! sa iti bage paiele alea pe nas! eu nu cred! asa mai bine te vaccinezi ca e gratis! dar domne cum trebuie sa te vaccinezi fortat! nu fortat domne nu fortat! e obligatoriu! pentru ca doar asa scapam de virusul asta nenorocit! acest sarpe mai bine zis spus covid!
  4
  1
  Raportează
 • postat de Vaccinatul
  Vineri, 17 Septembrie 2021 22:17
  86.124.200.***
  Să vă vaccinați voi primii copiii și apoi
  o să îi vaccinăm și pe ai noștri. Upsss... dar genialul prim ministru parcă nu prea are copii !!!
  2
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.