Un șofer drogat cu cocaină a spulberat un grup de fete pe o trecere de pietoni din Galați

Un șofer drogat cu cocaină a spulberat un grup de fete pe o trecere de pietoni din Galați
Foto: IPJ Galați
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Două adolescente au ajuns în spital joi, 7 iulie, după ce o mașină le-a lovit în plin, pe o stradă din Micro 13. Fetele, împreună  cu o prietenă, toate cu vârsta de 15 ani, traversau strada Milcov, pe un marcaj din apropierea capătului de linie Transurb, când autoturismul la volanul căruia se afla un bărbat de 41 de ani le-a lovit în plin. Două dintre ele au fost rănite și au avut nevoie să fie transportate la Spitalul de Pediatrie pentru investigații și îngrijiri medicale. Tot la spital urma să ajungă și șoferul, dar nu pentru că ar fi fost rănit sau băut, ci pentru că polițiștii l-au depistat sub influența drogurilor.

”Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, nu a consumat băuturi alcoolice, însă la testarea drugtest a rezultat pozitiv la consumul de substanțe psihoactive, respectiv cocaină. În cauză se va întocmi dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a menționat ag. șef. pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Acesta este cel de-al doilea accident rutier soldat cu victime, petrecut în județul Galați în mai puțin de o săptămână și care l-a avut ca ”protagonist” pe un conducător auto depistat pozitiv la consumul de cocaină.

Citit 10758 ori Ultima modificare Luni, 11 Iulie 2022 00:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.