Cum sunt cotate echipele gălățene la pariuri în noul sezon

Cum sunt cotate echipele gălățene la pariuri în noul sezon
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* CSM Arcada și United, printre favorite


Bookmakerii au listat mai multe oferte cu pariuri referitoare la 2022-2023. Începutul de sezon se apropie la mai toate competițiile sportive, fotbalul fiind singurul sport de echipă care a demarat deja noua ediție de campionat la nivelul primelor două ligi. Bookmakerii au început să facă estimări pentru noul sezon din majoritatea sporturilor importante din România, acolo unde regăsim și echipe gălățene la startul competițiilor. De exemplu, cel mai bine se situează din acest punct de vedere CSM Arcada, multipla campioană a României, cu o cotă de 1,65 pentru a-și adjudeca al cincilea titlu național consecutiv. Aceeași cotă îi fusese atribuită echipei gălățene și anul trecut, când a confirmat pe deplin așteptările. Principala urmăritoare pentru CSM Arcada în noua ediție de campionat va fi, conform bookmakerilor, SCMU Craiova, cu 4,50 cotă pentru câștigarea titlului, urmată de Steaua (6,00), Dinamo (8,00) și SCM Zalău (10,00).

Tot favorită va porni pentru următorul sezon și echipa gălățeană de futsal United, câștigătoarea tuturor competițiilor interne de anul trecut. Singura și principala contracandidată, conform estimărilor specialiștilor, va fi tot Autobergamo Deva, adversarul din sezonul precedent. Față de campionatul trecut, United este favorita numărul 1 acum. În urmă cu un an, echipa din Deva era cotată cu prima șansă, dar la mică distanță de gălățeni.

Oțelul, între cote de 25 și 50 la promovare

Cea mai mare atenție din sportul gălățean o atrage Oțelul, echipă ce a început deja campionatul la nivelul Ligii a II-a. Gălățenii au remizat în prima etapă, scor 0-0, cu Poli Iași, o pretendentă la promovare, și urmează să joace în a doua rundă la Clinceni, cu Dinamo București, marți, de la ora 18:00. Pentru a reuși să se claseze pe primul loc, Oțelul are o cotă de 50,00, iar pentru a promova direct (locurile 1-2) cota este la jumătate, 25,00. Pentru a câștiga Liga a II-a, Steaua CSA și Gloria Buzău sunt echipele cotate cu prima șansă, fiecare cu cotă 4,00, urmate la mică distanță de Dinamo (4,25). Următoarele trei echipe, care ar însemna clasarea în play-off, sunt estimate Poli Iași (cotă 6,50), FK Miercurea Ciuc (9,00) și Unirea Slobozia (10,00).

Handbalul și baschetul, fără șanse mari

Galațiul va avea reprezentante în primul eșalon al ediției 2022-2023 echipe la handbal feminin și baschet masculin, ambele sub tutela Clubului Sportiv Municipal. Dacă echipa de baschet nici nu e cotată momentan, cea de handbal este văzută ca principala favorită la retrogradare. Celelalte echipe slab cotate de către specialiști în ”Liga Florilor” sunt CSM Tg. Jiu, CSM Slatina și HC Zalău.

Citit 1565 ori Ultima modificare Luni, 15 August 2022 02:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.