Invitație la petrecere. Weekend plin de evenimente pentru micuții gălățeni

Invitație la petrecere. Weekend plin de evenimente pentru micuții gălățeni
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Deși se anunță un weekend canicular, copiii din Galați se vor bucura de jocuri, muzică și dansuri în aer liber. Activitățile distractive vor debuta sâmbătă, pe esplanada din centrul orașului, pe aleea pietonală din zona Spicu, unde copiii noștri își vor întâlni personajele preferate din desenele animate.

Pe pagina de Facebook a Primăriei Galați, primarul Ionuț Pucheanu anunță că evenimentele dedicate celor mai mici dintre gălățeni vor continua cu jocuri, muzică și dansuri și în zilele următoare.

După ce weekendul trecut micuții au dansat și s-au amuzat cu personajele îndrăgite din Patrula Cățelușilor, iar pe pe 13 august piticii și părinții au făcut ședințe foto cu Minnie și Micky, sâmbătă se vor amuza cu Lușa, personajul principal al îndrăgitei trupe Marili. Întâlnirea este programată sâmbătă, începând cu ora 11,00. Spectacolul va continua și duminică seara, de la ora 19,00, când cei prezenți se vor bucura de muzică și dansuri populare românești, alături de Ansamblul Folcloric ”Dor de tei”, Școala de Dans Popular Galați și de Grigoraș Moisă.

Inițiativă salutată de părinți și copii

”Este o activitate foarte frumoasă și binevenită. Copiii iubesc desenele animate de la televizor și faptul că , acum pot vedea și face poze cu personajele lor preferate, înseamnă pentru copiii noștri foarte mult. În plus, se creează o atmosferă placută aici la Spicu de care ne bucurăm și noi, cei mari nu doar copiii, mai ales că mititeii noștri au cam epuizat jocurile din casă și își doresc foarte mult să se distreze în aer liber”, ne-a declarat o mămică prezentă la evenimentul de săptămâna trecută.

Pentru că fiecare eveniment este făcut public pe pagina de Facebook a Primăriei, copiii pot alege din garderoba personală costumele tematice pentru weekendul respectiv, identificându-se mai bine cu personajele îndrăgite.

Citit 3767 ori Ultima modificare Luni, 05 Iunie 2023 17:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.