Muzicieni de pe trei continente, la ”Danube Jazz, Blues & Rock Festival”

Muzicieni de pe trei continente, la ”Danube Jazz, Blues & Rock Festival”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Acest sfârșit de săptămână aduce la Galați Festivalul ”Danube Jazz, Blues & Rock”, eveniment ajuns deja la cea de-a opta ediție. Între 23 și 25 septembrie, cu începere de la ora 19,00, în Grădina de vară ”Leonard”, nouă trupe de top din România și din străinătate vor concerta în fața publicului gălățean.

Vineri, 23 septembrie, în prima zi a festivalului, ritmul va fi dat de Liviu Mărculescu - Dixie Tram, de Norman Beaker Trio (din Statele Unite ale Americii) și de Emil Bîzgă Quintet, potrivit programului disponibil pe site-ul Teatrului Național de Operă și Operetă ”Nae Leonard” Galați, organizatorul evenimentului.

Sâmbătă, 24 septembrie, tot de la ora 19,00, publicul va putea asculta New Levites, Tell Me More (TMM), precum și trupa sârbească Random. Va fi o seară captivantă, plină de armonii surprinzătoare și de virtuozitate.

Duminică, 25 septembrie, festivalul se încheie cu reprezentațiile oferite de trupa australiană Hoodooleen, de Cătălin Milea, alături de Tetris Effect și de Koszika & The Hotshots.

”Vorbim despre nouă trupe pentru care jazzul, bluesul și rockul au fost dintotdeauna o pasiune, artiști care se vor reuni acum pentru o nouă ediție a «Danube Jazz, Blues & Rock Festival», hotărâți să prezinte un repertoriu cât mai inspirat. Publicul are ocazia să pornească într-o călătorie muzicală de excepție. Vă invităm, așadar, să vă energizați, ascultând muzica clipei trăite, a spontaneității”, arată organizatorii.

Biletele pot fi cumpărate de la casieria teatrului (telefon 0236.465.599) sau online, de pe blt.ro.

Mai multe informații despre festival puteți afla de pe pagina oficială de Facebook a evenimentului, Danube JAZZ, BLUES & ROCK Festival - VIII.

Citit 1029 ori Ultima modificare Marți, 11 Octombrie 2022 13:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.