În grădinițe din Galați, mobilizare pentru salvarea lui Rareș (FOTO)

În grădinițe din Galați, mobilizare pentru salvarea lui Rareș (FOTO)
Copii de la Grădinița PP „Elena Doamna”
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

După ce „Viața liberă” a făcut apel umanitar în numele lui Rareș, un copil de patru ani din Galați care suferă de leucemie, atât personalul din mai multe grădinițe din oraș, cât și copiii, împreună cu părinții acestora, s-au mobilizat pentru a-l ajuta, fiecare pe măsura posibilităților.

Citește și Târguri caritabile pentru Rareș la Grădinițele „Motanul Încălțat” și „Alice”

Miercuri, 4 octombrie, la Grădinițele PP „Motanul Încălțat” și ”Alice”, au avut loc activități caritabile de strângere de fonduri pentru tratamentul lui Rareș, evenimente de unde vom reveni cu ecouri. 

Tot săptămâna aceasta, și copiii de la Grădinița PP ”Elena Doamna”, dar și de la celelalte două unități din structura sa, Grădinița PP „Mugurel” și Grădinița PN „Tweety”, participă și ei la activități de strângere de fonduri pentru a-l ajuta pe Rareș să fie din nou sănătos. La „Elena Doamna”, copiii și personalul au pregătit surprize dulci pentru părinți, pe care le-au „vândut” sub sloganul pe măsură: "Dăruiește un bănuț și primești ceva bunuț!", banii fiind strânși în urne confecționate tot de ei. Copiii de la „Tweety” nu s-au lăsat mai prejos, așteptând părinții cu taraba întinsă și cu îndemnul "Cumpărăm o prăjitură și facem o faptă bună", banii strânși urmând să fie donați în contul lui Rareș. Părinții copiilor de la „Mugurel” au donat, la rândul lor, iar din ceea ce am aflat de la conducerea structurii, acțiunea continuă. 

Foarte important este faptul că Rareș va primi ajutorul de care are atâta nevoie, iar părinții și educatorii care, astăzi, îi învață pe cei mici lecția solidarității se asigură că ei cresc frumos, și la trup, dar și la suflet, devenind oameni de ispravă, pe care să ne putem baza mai târziu. 

Dacă nu puteți ajunge la târgurile caritabile și nu aveți copii de grădiniță prin care să puteți contribui la efortul de salvare a vieții lui Rareș, puteți dona, în continuare, în conturile deschise de tatăl lui, Dănăilă Cristian - RO60RNCB 0706 1065 9862 0001 și Revolut: revolut.me/cristi15v8. Îl puteți și apela la 0747.874.467. Vă mulțumim!

Citit 5244 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Octombrie 2023 18:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.