Scandal în lumea artistică gălățeană. Cântăreț de muzică populară, acuzat că a violat copii

Scandal în lumea artistică gălățeană. Cântăreț de muzică populară, acuzat că a violat copii
Evaluaţi acest articol
(29 voturi)

Unul dintre cei mai proeminenți membri ai ansamblului "Doina Covurluiului" din Galați, în prezent pensionar, cântărețul Aurică Totolici, a ajuns în arestul poliției, la începutul acestei săptămâni, după ce a fost acuzat de fapte extrem de grave. Artistul a fost reținut pentru viol și rele tratamente asupra mai multor minori pe care ar fi trebuit să-i învețe să cânte.

Teribilele acuzații au ieșit la iveală după ce pe rolul Judecătoriei Galați a fost înregistrată arestarea lui Aurică Totolici, unul dintre cei mai proeminenți cântăreți de muzică populară din zonă. Fost membru al ansamblului "Doina Covurluiului", de unde s-a pensionat la începutul acestui an, cântărețul ar fi avut, se pare, și alte preocupări, total diferite de statutul său.

În vârstă de 59 de ani, Totolici a fost reținut după ce pe numele său au fost formulate acuzații de abuz sexual venite din partea câtorva băieți, cel puțin unul dintre ei fiindu-i elev. Tinerii au susținut că au fost agresați sexual și nu numai de cântăreț, fapte concretizate de anchetatori cu încadrarea în cinci fapte.

"S-a reținut săvârșirea de către inculpat a cinci fapte care vizează două infracțiuni de viol asupra minorilor, două de rele tratamente aplicate minorilor și una de determinare și înlesnire a actelor sexuale între minori. În acest moment sunt două părți vătămate, minore, de sex masculin", a precizat procurorul Cătălin Constantinescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, faptele de care este acuzat Totolici s-ar fi petrecut din luna septembrie a anului trecut până la începutul acestei luni, la scurt timp fiind sesizată poliția, care a demarat cercetările de urgență. Întâlnirile și mai ales ororile dintre profesor și minori s-ar fi petrecut numai în cadru privat, au mai precizat anchetatorii, care fac apel la alte eventuale victime să semnaleze astfel de situații revoltătoare.

Aurică Totolici a contestat deja măsura arestării preventive pronunțată de Judecătoria Galați, cererea urmând să fie discutată la Tribunalul Galați, pe 18 iulie. În cazul în care aceasta va fi respinsă, fostul solist își va aniversa împlinirea celor 59 de ani, pe 30 iulie, în arestul IPJ Galați.

Citit 8642 ori Ultima modificare Joi, 11 Iulie 2024 20:30

5 comentarii

 • postat de Gigel
  Miercuri, 10 Iulie 2024 17:49
  5.13.182.***
  A iesit la pensie? Unde era specialul.Chestia e ca nimeni nu spune de specialii reprezentati de artisti, hartisti,ziaristi si alti ...isti.De ce? Pentru ca tot ei arunca anatema asupra altora pentru distragerea atentiei.Smoke and mirrors.
  6
  31
 • postat de Das
  Miercuri, 10 Iulie 2024 17:25
  89.136.185.***
  Vedeti cazurile Cristian Pomohaci, Corneliu Onila , Sebastian Jitaru, C.C. de la galati si toate gastile de bolnavi din Biserica Ortodoxa Romana! Acesti indivizi care au si colaborat cu securitatea se dedau la fapte satanice ! Trebuie devoalati, prinsi si arestati urgent!
  10
  42
 • postat de Das
  Miercuri, 10 Iulie 2024 17:15
  89.136.185.***
  Vom mai prinde si altii si ii vom demasca. Asta e doar inceputul si acesti bolnavi vor sfarsi la puscarie sau la mina de uraniu !
  8
  35
 • postat de Mihail
  Miercuri, 10 Iulie 2024 15:14
  86.120.239.***
  Asa-i când toți mârlanii ajung,vezi Doamne,artiști...!!! Li se suie la cap,ghiorlanilor!!!(((
  6
  47
 • postat de Nicolaie
  Miercuri, 10 Iulie 2024 14:49
  109.166.137.***
  Cum au iesit controlalele periodice anuale la testele psihologice ? Domnule manager al Ccdj , ce ne puteti spune despre fostul angajat , tot pe perioada dumneavoastra ? Explicati cum au iesit testele psihologice ? Fisa individuala a angajatului . Era totul bine din toate punctele de vedere ?
  8
  57

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro