PRIMARUL Marius Stan le PROMITE gălăţenilor că vor avea CĂLDURĂ LA IARNĂ. Protocolul CET - Primărie se află pe masa aleşilor locali

PRIMARUL Marius Stan le PROMITE gălăţenilor că vor avea CĂLDURĂ LA IARNĂ. Protocolul CET - Primărie se află pe masa aleşilor locali
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

"Cu certitudine, la iarnă va fi căldură pe acelaşi sistem al CET", a declarat joi, 14 mai, într-o conferinţă de presă, primarul Marius Stan. Mai mult, edilul promite că, pentru a nu se mai întâmpla ca până acum, când bun-platnicii rămâneau în frig din cauza vecinilor datornici, se vor face contracte individuale. "Sper să putem implementa, până reluăm furnizarea apei calde, softul acela care să ne permită să vedem în timp real tot ce se încasează la asociaţii, orice leu intrat pe apă caldă şi căldură. În felul acesta, mai închidem nişte robinete. Vor fi contracte individuale de agent termic", a declarat Stan.

Protocolul privind realizarea Serviciului public de alimentare cu energie termică în municipiul Galaţi, prin intermediul unui sistem de alimentare centralizată cu energie termică (SACET) integrat - producere, transport, distribuţie şi furnizare - a ajuns deja pe masa consilierilor locali. Stan spune că unele din prevederi vor fi modificate. De exemplu, cea care prevede punerea în funcţiune a cazanului de apă fierbinte adus de la Brăila până pe 31 martie 2016.

"Am şters cu cariocă neagră imediat. 31 august este ultimul termen-limită. Semnând protocolul cu CET, devenim împreună o entitate care produce, distribuie şi transportă energia, fie că e vorba de apă caldă, fie de căldură la iarnă, dar vom avea şi noi un cuvânt de spus în ceea ce înseamnă activitatea CET. Dacă suntem parteneri, suntem parteneri cu drepturi egale, nu numai Primăria să plătească atunci când nu plăteşte populaţia", a declarat Stan.


AFLĂ cum şi-a propus PRIMĂRIA Galaţi să SALVEZE FALEZA (FOTO)

Citit 6084 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Mai 2015 19:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.