IATĂ ce modificări se fac la staţiile TAXI din Galați
Foto: Sursa foto: Internet

IATĂ ce modificări se fac la staţiile TAXI din Galați
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Consilierii locali gălăţeni au decis, în cea mai recentă şedinţă de CL, mai multe modificări în ceea ce priveşte staţiile de taxiuri din municipiul Galaţi.

Astfel, 10 staţii vor fi desfiinţate: cele de la Turnul de televiziune (str. Stadionului), Vama Galaţi (Str. Portului), Şantierul Naval Damen, Hotel Vega (bd. Marii Uniri), intersecţia străzilor Tecuci şi Nae Leonard, intersecţia Traian cu Basarabiei, parcare Parc Cloşca, parcare Cimitir Eternitatea, Parc CFR – intrare şi de la McDonald’s.

La alte patru staţii va fi redus numărul de locuri: la Gara CFR (de la 20 la 10), la intersecţia str. Al. Măcelaru cu blvd. Coşbuc (de la şapte la cinci), la Spitalul de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” (de la nouă la şase) şi la Trecere Bac (de la 15 la 10).

În două locuri vor putea staţiona mai multe maşini: în Piaţa Centrală (15, faţă de 12 până acum) şi la IFR, intersecţia străzilor Basarabiei şi Nae Leonard (10, faţă de doar patru până acum).

Cu avizul Poliţiei Rutiere, vor apărea şi două noi staţii pentru taxiuri: una la BKO, pe strada Galaţi, cu opt locuri, şi cea de-a doua la ieşirea spre Tecuci, pe str. Brăilei, în faţa magazinului Divano Forte, cu patru locuri.

Prin toate aceste modificări, numărul total al locurilor de staţionare pentru taxiuri a fost redus la 278, faţă de 334 câte erau până în prezent.

Citit 8362 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Iunie 2023 23:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.