Spectacolul umanitar VL "Salvezi un om, salvezi o lume" | Nony Borşan şi povestea unui dar din dar

Spectacolul umanitar VL "Salvezi un om, salvezi o lume" | Nony Borşan şi povestea unui dar din dar
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Gălăţenii sunt aşteptaţi luni, 19 decembrie, la Teatrul Dramatic să-l asculte pe cel căruia, cu generozitate, i-au oferit o nouă şansă la viaţă


Primul care a sărit să dea o mână de ajutor, când a auzit de spectacolul umanitar de anul acesta, este Nony Borşan, cel care s-a bucurat anul trecut de darul gălăţenilor, unul dintre cele mai de preţ pe care le-a primit vreodată. În urma tratamentului pe care l-a urmat, se poate spune că  s-a născut a doua oară. Oamenii puternici, care au trecut prin necazuri, sunt cei care ştiu cel  mai  bine cât de mult contează sprijinul atunci când ai nevoie. Nony Borşan vine anul acesta să fie parte din aventura unei alte învingătoare - Elena Arsenie Constantinescu, pentru care Asociaţia Danube Media Center, a jurnaliştilor de la "Viaţa liberă", va organiza spectacolul umanitar "Salvezi un om, salvezi o lume", luni, 19 decembrie, începând  cu ora 18,30,  la  Teatrul Dramatic "Fani Tardini". În dorinţa  de a întoarce cât mai  mult din darul primit  şi de a-l preţui cum se cuvine, s-a implicat şi în alte acţiuni de voluntariat.  Recent, Nony a organizat un spectacol caritabil de amploare, la Palatul Copiilor din Bucureşti şi a mobilizat mai mulţi prieteni din showbiz pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer, internaţi la spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală.      

Un împătimit al  rock-ului

Nony Borşan  a început să studieze pianul la vârsta de cinci ani. La 11 ani s-a  apucat de chitară şi canto, iar mai târziu, la Conservatorul  din Bucureşti, a studiat compoziţia muzicală, la clasa celebrului profesor şi compozitor Anton Şuteu. Este şi jurnalist, dar adevărata lui dragoste este muzica. A fost colaborator la Televiziunea Română, în cadrul emisiunilor de succes "Preţuieşte viaţa", moderator Andreea Marin şi "Confesiuni", moderator Iuliana Marciuc. A fost solist în două trupe de succes - Schimbul 3 şi Crazy Win - şi a cântat pe scene alături de trupe şi solişti consacraţi: Proconsul, Holograf, Iris, Viţa de vie, Bere Gratis, Adrian Enache, Marcel Pavel, Gheorghe Gheorghiu, Paula Seling, Ştefan Bănica jr etc. Are foarte multe piese compuse şi înscrise la Uniunea Compozitorilor din România, alături de celebrii producători de muzică Play&Win. Abordează cu uşurinţă toate genurile muzicale, dar este un împătimit al rock-ului de bună calitate: Aerosmith, Europe, Queen, Jon Bon Jovi, Scorpions, dar şi al interpreţilor cu faimă din sfera pop-ului: Michael Buble, Michael Bolton, George Michael, Elton John.

Citit 11387 ori Ultima modificare Joi, 15 Iunie 2023 02:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.