Au început lucrările! Vom avea cinematograf multiplex la Shopping City Galaţi!
Foto: Foto: Primăria Galaţi

Au început lucrările! Vom avea cinematograf multiplex la Shopping City Galaţi!
Evaluaţi acest articol
(52 voturi)

 

NEPI (New Europe Property Investment) a demarat lucrările de extindere a mall-ului Shopping City Galaţi, informează compania. Investiţia se va ridica la aproape 30 milioane de euro şi va presupune o extindere cu 22.000 de metri pătraţi a actualului centru comercial atât cu zone de divertisment, cât şi cu noi zone de cumpărături.

Unul dintre punctele forte ale investiţiei este cinematograful multiplex ce urmează să fie integrat în centrul comercial în urma acestui proces de extensie. Acesta va fi echipat cu tehnologie de ultimă oră, în care vor rula cele mai noi filme, atât în format 2D cât şi 3D. După cum se ştie, un astfel de cinematograf modern este o dorinţă mai veche a gălăţenilor, în prezent singura alternativă din oraş fiind vizionarea unor filme la cinematograful amenajat în sala Casei de Cultură a Sindicatelor. Aşa se face că, până acum, gălăţenii care doreau să trăiască senzaţia vizionării unui film într-un cinematograf multiplex erau nevoiţi să meargă până la mall-ul din Brăila.

Prin ampla modernizare de la Shopping City Galaţi, NEPI îşi consolidează poziţia de cel mai dinamic investitor de pe piaţa imobiliară gălăţeană.

„Noul Shopping City Galaţi va include la finalul acestui demers noi branduri de renume, cât şi o zonă nouă de divertisment. Pe lângă beneficiile aduse locuitorilor din Galaţi în ceea ce priveşte calitatea experienţei de shopping şi de petrecere a timpului liber, extinderea mall-ului va avea un impact pozitiv asupra economiei locale, generând sute de noi locuri de muncă”, se precizează într-un comunicat de presă al NEPI.

Construcţia va fi gata la finalul anului 2017, urmărind ca Shopping City Galați să ajungă la o suprafaţă totală de aproximativ 60.000 de metri pătraţi. Mai mult, centrul va dispune şi de aproximativ 400 de noi locuri de parcare. Modernizarea centrului comercial din Galaţi este parte unei strategii mai ample a NEPI de creştere a standardelor şi dezvoltarea proiectelor din portofoliu.

Citit 71162 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Iunie 2023 08:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.