Nemulţumiţi că rămân fără apă şi lumină. Chiriaşii Agrogal au făcut scandal la Consiliul Local (FOTO)

Nemulţumiţi că rămân fără apă şi lumină. Chiriaşii Agrogal au făcut scandal la Consiliul Local (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

„Unde s-a văzut în lumea asta să laşi oamenii fără apă?!”, „Nu are voie să se taie lumina şi apa!”, „Mie Primăria să-mi dea casă acum, că mă evacuează!”, aşa vociferau ieri, în şedinţa Consiliului Local chiriaşii blocurilor Agrogal. Oamenii au venit să reclame că li s-a tăiat apa şi energia electrică şi să ceară ajutor Primăriei.
În pauza de lucrări a şedinţei Consiliului Local, în care se numărau voturile secrete exprimate de aleşi, chiriaşii Agrogal l-au înconjurat pe primarul Ionuţ Pucheanu şi i-au cerut sprijinul. Primarul Ionuţ Pucheanu a încercat să le explice că administraţia locală nu-i poate ajuta: „Ce-ar fi dacă, pe piaţa liberă a apartamentelor din Galaţi, toţi chiriaşii care se ceartă cu proprietarul ar veni la Primărie?! Este un raport privat pe care-l aveţi cu un nou proprietar care a achiziţionat un bun. Nu sunt nici eu, nici dumneavoastră în măsură să spun dacă este legal sau ilegal. Justiţia se va pronunţa dacă achiziţia a fost legală sau ilegală. În momentul de faţă, hârtiile pe care le deţine arată că este proprietar, deci are voie să dispună cum doreşte de propriul bun. Nu are cum să vină Primăria să vă dea energie, că nu are de unde! Singurul lucru pe care Primăria îl poate face este, la fel ca la celelalte blocuri care au sistată apa, să vorbim cu cei de la Apă Canal să vă trimită o cisternă care să vă alimenteze cu apă potabilă”, a spus primarul.
„Îmi pare rău că am votat numai PSD din ’90 şi până acum! Eu mâine vin cu o sticlă de benzină la Monumentul Eroilor şi îmi dau foc!”, ameninţa unul dintre chiriaşi.
Spre nemulţumirea chiriaşilor, preşedintele de şedinţă, consilierul UNPR Moise Oancea, a pus punct disputei, explicându-le protestatarilor că lucrările şedinţei trebuie să continue.
La solicitarea noastră, SC Apă Canal ne-a declarat că încă nu a sistat apa rece la blocurile Agrogal, însă a primit o notificare în acest sens din partea proprietarului şi urmează să-i dea curs. Cel mai probabil, alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă săptămâna viitoare.

Citit 9348 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Mai 2017 19:07

6 comentarii

 • postat de John
  Vineri, 02 Iunie 2017 11:06
  Unii se trezesc prea tarziu. Au votat cu PSD din 90, ca sa ce. Sa le dea un loc de dormit. Primaria trebuie sa apere interesele acelor cetateni. Pana se solutioneaza in instanta normal ei trebuie sa aiba apa si curent. Primaria trebuie sa isi apere cetatenii. Nu sa le dea de pomana insa sa isi trimita consilierii juridici la proprietar si dispuna impreuna cu APA Canal si Electrica apa si curentul electric. Incredibil. Va trimitem o cisterna. HALAL primar.
  4
  2
  Raportează
 • postat de Ungureanu Elena
  Vineri, 02 Iunie 2017 00:25
  E proprietar dar ne judecam cu el pana nu se solutioneaza cazul chiar are dreptul sa taie apa si energia??!! In ce secol ne aflam domnilor de la primarie??? Cisterna cu apa rezolva toate necesitatile unui trai decent??? Noi oamenii nu aveam nici un fel de drepturi ???? Cazul acesta nu este chiar nou domnule primar ca sa puteti spune ca ce ati face daca toti chiriasii s- ar certa cu proprietarii! Ne aflam in situatia asta tot din vina unor capete luminate .incercati un alt raspuns pe masurate pregatirii dv
  5
  2
  Raportează
 • postat de Nick cel mic
  Vineri, 02 Iunie 2017 00:01
  Daca tot ai votat PSD-ul din '90, poti sa iti dai foc ori sa te duci la dracu, iar daca vei mai exista sa mai ii votezi in continuare, ca atunci cand nu va mai sunt satisfacute cerintele va aduceti aminte de greselile de ai fi votat, dar inainte de asta vi se rupe de ce se intampla cu tara asta.
  2
  3
  Raportează
 • postat de orasul rosu
  Joi, 01 Iunie 2017 08:57
  Bine ca recunoasteti ca ati votat Psd din '90 pana acum. Aveti ce ati votat.
  5
  25
  Raportează
 • postat de Bebi
  Joi, 01 Iunie 2017 03:34
  Oare sint oamenii nimanui? cati bani sa bagat in noua Primarie se putea face si ceva pentru ei ,luati exemplu la casele construite puntru Inuitii din zona Cercului polar de catre Canadieni
  9
  5
  Raportează
 • postat de x
  Joi, 01 Iunie 2017 03:27
  Dupa cum se comporta, cred ca Oancea va migra la PSD.
  0
  9
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.