15 trupe, în trei zile de ROCK LA DUNĂRE. Află PREȚUL BILETELOR și de unde pot fi cumpărate

15 trupe, în trei zile de ROCK LA DUNĂRE. Află PREȚUL BILETELOR și de unde pot fi cumpărate
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Galaţiul devine, timp de trei zile, capitala muzicii rock. Pe 30 iunie, 1 şi 2 iulie, pe Stadionul "Dunărea", se va desfăşura a patra ediţie a Festivalului "Rock la Dunăre", eveniment aşteptat cu sufletul la gură de fanii acestui gen de muzică din oraş, dar şi din ţară.

Festivalul este organizat de Teatrul Muzical "N. Leonard" din Galaţi, în colaborare cu Fundaţia Culturală "Phoenix" şi, bineînţeles, Primăria  Galaţi. Vor concerta nu mai puţin de 15 trupe din România, dar şi din Ucraina, Austria şi Serbia. Capete de afiş sunt grupuri care au mii de fani în România şi nu numai: Cargo,  Alternosfera, Timpuri Noi  şi Vama. Vor evolua, de asemenea, şi trupe mai tinere, dar cu priză la public: Anton (reprezentantul României la Eurovision 2016), Bucium, Tiarra, Grimus, Dirty Shirt. O noutate e faptul că vor fi şi trei grupuri care vor cânta doar coveruri după hiturile unor legendare formaţii internaţionale: The Rock AC/DC Tribute, My Queen Tribute (Dan Helciug, solist), Blood Brothers (Ucraina) - Iron Maiden Tribute. În afară de trupa din Ucraina, vor mai cânta, veniţi de peste graniţe, Igralom (Serbia) şi NA-15 (Austria).

Programul complet al festivalului

Organizatorii au definitivat şi programul festivalului pentru cele trei seri. Astfel, astăzi, vineri, 30 iunie, în prima seară de festival, vor cânta The Rock AC/DC Tribute, E-an-na, Igralom (Serbia), Anton şi Cargo.

Sâmbătă, 1 iulie, "Rock la Dunăre" va continua cu My Queen Tribute, Bucium, Dirty Shirt, NA-15 (Austria) şi Alternosfera.

Duminică, 2 iulie, în ultima seară, vor urca pe scenă Tiarra, Blood Brothers (Ucraina) - Iron Maiden Tribute, Grimus, Timpuri Noi şi Vama.

Fără băuturi "la pachet"

Pentru a evita înghesuiala, accesul pe stadion se va face începând cu ora 17,00, concertele urmând să înceapă de la ora 18,00. Recitalurile trupelor vor dura între 30 şi 90 de minute fiecare, în funcţie de importanţa artiştilor şi de reacţia publicului.

Având în vedere durata îndelungată a concertelor, organizatorii au pregătit standuri cu răcoritoare, cafea, îngheţată, bere şi produse alimentare, precum şi un număr suficient de toalete ecologice. De asemenea, vor fi  şi  puncte de hidratare, unde spectatorii  se vor putea aproviziona cu apă în mod gratuit.

"Nu va fi permis accesul cu cuţite, arme, artificii, substanţe periculoase, obiecte contondente. Intrarea se va face de pe strada Brăilei, de la vestiare. Casieria de la stadion va fi deschisă în toate cele trei zile de festival, între orele 12,00 - 21,00", ne-a declarat Laura Sava, de la Teatrul  Muzical "N.  Leonard".

Cât costă şi de unde se cumpără biletele

Preţul unui abonament pentru toate cele trei zile de "Danube Rock Festival" este de 108 lei. Un bilet cu preţ întreg este de 54 lei pe zi, iar cu reducere costă 32,4 lei pe zi. Reducerea se aplică elevilor, studenţilor, pensionarilor şi grupurilor de cel puţin 10 persoane. Biletele se pot achiziţiona de la Stadionul "Dunărea". Informaţii suplimentare, la numărul de telefon 0236.418.912. Programul la casierie este în fiecare zi de festival, de la 12,00 la 21,00.

Citit 9459 ori Ultima modificare Joi, 29 Iunie 2017 18:58

6 comentarii

 • postat de Roxana
  Sâmbătă, 01 Iulie 2017 08:24
  Bine ca va plangeti de concertele rock dar daca vin fuego, alex velea si alti "mari artisti", nu aveti aceleasi argumente, pentru ca na, va simtiti bine la concertele lor. Mai bine un oras mizer sau un oras mizer cu cateva evenimente care sa ne mai scoata din starea asta de inchistare?
  0
  3
  Raportează
 • postat de Maxim I
  Vineri, 30 Iunie 2017 22:07
  Deci asteptam langa casa sa ne adunam 10 persoane? Cine a gandit preturile sa fie sanctionat!
  1
  1
  Raportează
 • postat de Eduard
  Vineri, 30 Iunie 2017 16:32
  The Rock a fost si anul trecut, nu e o noutate. Jumatate din trupe au mai fost si in anii precedenti. Uriah Heep a fost ceva inedit. In rest.... SCUMP!
  1
  0
  Raportează
 • postat de HAI LA DANS !
  Vineri, 30 Iunie 2017 13:44
  Dupa mintea unora, care comenteaza negativ referitor la organizarea de evenimente culturale si distractive, ar fi mai bine sa fim si noi in situatia altor tari, invadate de emigranti teroristi si violatori, pline de someri, in stare de faliment, in stare de razboi, afectati de vreun cataclism ... poate abia atunci ar fi si ei satisfacuti ca lumea are alte preocupari decat sa se plimbe si sa asculte muzica si sa se distreze .
  FELICITARI ORGANIZATORILOR ACESTUI GEN DE EVENIMENTE SI ... ,,LA MAI MULTE'' !
  0
  2
  Raportează
 • postat de ...
  Vineri, 30 Iunie 2017 13:18
  "Tara moare si baba asculta muzica rock".Sunt frumoase si concertele rock,nimic de zis,dar pentru taierea balariilor si a buruienilor care ne-au invadat parcurile,peluzele si parcarile de ce ni se spune ca "nu sunt bani"?Repararea strazilor si a trotuarelor,astuparea gropilor de ce se face ineficient,incat in fiecare primavara ne stricam masinile in "gropile nesimtirii si ale scurgerii de bani"?In Germania exista patru autostrazi facute dupa al doilea razboi mondial care sunt functionale si mai bune decat prapaditele noastre de strazi pe care le carpim in fiecare an.Lucrari facute "de mantuiala".
  13
  5
  Raportează
 • postat de cetatean
  Vineri, 30 Iunie 2017 08:23
  IN LOC SA MATURE SI SA SPELE STRAZILE, PENTRU CA GALATIUL ESTE SUB COD DE CANICULA SI PENTRU CA OAMENII SA POATA RESPIRA , EI CA INTOTDEAUNA,DAU BANI PENTRU SPECTACOLE , CEVA CARE SA ATRAGA MULTIMEA DE LA LUCRURILE ELEMENTARE . AU UITAT PRIORITATILE.
  27
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.