15 trupe, în trei zile de ROCK LA DUNĂRE. Află PREȚUL BILETELOR și de unde pot fi cumpărate

15 trupe, în trei zile de ROCK LA DUNĂRE. Află PREȚUL BILETELOR și de unde pot fi cumpărate
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Galaţiul devine, timp de trei zile, capitala muzicii rock. Pe 30 iunie, 1 şi 2 iulie, pe Stadionul "Dunărea", se va desfăşura a patra ediţie a Festivalului "Rock la Dunăre", eveniment aşteptat cu sufletul la gură de fanii acestui gen de muzică din oraş, dar şi din ţară.

Festivalul este organizat de Teatrul Muzical "N. Leonard" din Galaţi, în colaborare cu Fundaţia Culturală "Phoenix" şi, bineînţeles, Primăria  Galaţi. Vor concerta nu mai puţin de 15 trupe din România, dar şi din Ucraina, Austria şi Serbia. Capete de afiş sunt grupuri care au mii de fani în România şi nu numai: Cargo,  Alternosfera, Timpuri Noi  şi Vama. Vor evolua, de asemenea, şi trupe mai tinere, dar cu priză la public: Anton (reprezentantul României la Eurovision 2016), Bucium, Tiarra, Grimus, Dirty Shirt. O noutate e faptul că vor fi şi trei grupuri care vor cânta doar coveruri după hiturile unor legendare formaţii internaţionale: The Rock AC/DC Tribute, My Queen Tribute (Dan Helciug, solist), Blood Brothers (Ucraina) - Iron Maiden Tribute. În afară de trupa din Ucraina, vor mai cânta, veniţi de peste graniţe, Igralom (Serbia) şi NA-15 (Austria).

Programul complet al festivalului

Organizatorii au definitivat şi programul festivalului pentru cele trei seri. Astfel, astăzi, vineri, 30 iunie, în prima seară de festival, vor cânta The Rock AC/DC Tribute, E-an-na, Igralom (Serbia), Anton şi Cargo.

Sâmbătă, 1 iulie, "Rock la Dunăre" va continua cu My Queen Tribute, Bucium, Dirty Shirt, NA-15 (Austria) şi Alternosfera.

Duminică, 2 iulie, în ultima seară, vor urca pe scenă Tiarra, Blood Brothers (Ucraina) - Iron Maiden Tribute, Grimus, Timpuri Noi şi Vama.

Fără băuturi "la pachet"

Pentru a evita înghesuiala, accesul pe stadion se va face începând cu ora 17,00, concertele urmând să înceapă de la ora 18,00. Recitalurile trupelor vor dura între 30 şi 90 de minute fiecare, în funcţie de importanţa artiştilor şi de reacţia publicului.

Având în vedere durata îndelungată a concertelor, organizatorii au pregătit standuri cu răcoritoare, cafea, îngheţată, bere şi produse alimentare, precum şi un număr suficient de toalete ecologice. De asemenea, vor fi  şi  puncte de hidratare, unde spectatorii  se vor putea aproviziona cu apă în mod gratuit.

"Nu va fi permis accesul cu cuţite, arme, artificii, substanţe periculoase, obiecte contondente. Intrarea se va face de pe strada Brăilei, de la vestiare. Casieria de la stadion va fi deschisă în toate cele trei zile de festival, între orele 12,00 - 21,00", ne-a declarat Laura Sava, de la Teatrul  Muzical "N.  Leonard".

Cât costă şi de unde se cumpără biletele

Preţul unui abonament pentru toate cele trei zile de "Danube Rock Festival" este de 108 lei. Un bilet cu preţ întreg este de 54 lei pe zi, iar cu reducere costă 32,4 lei pe zi. Reducerea se aplică elevilor, studenţilor, pensionarilor şi grupurilor de cel puţin 10 persoane. Biletele se pot achiziţiona de la Stadionul "Dunărea". Informaţii suplimentare, la numărul de telefon 0236.418.912. Programul la casierie este în fiecare zi de festival, de la 12,00 la 21,00.

Citit 9790 ori Ultima modificare Luni, 12 Iunie 2023 07:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.