Ambuteiaje şi haos în trafic, pe mai multe străzi din Galaţi

Ambuteiaje şi haos în trafic, pe mai multe străzi din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

A fost jale, ieri, în Bariera Traian! Lucrările de asfaltare a străzii Traian au dat peste cap circulaţia autoturismelor, a maşinilor de mare tonaj şi a autobuzelor, care au ajuns în unele staţii cu întârzieri de până la 30-40 de minute.

Şoferii şi gălăţenii care circulă cu mijloacele de transport public în comun au avut, ieri, o zi de pomină, cu ambuteiaje în trafic şi nervi întinşi la maximum. Cine nu a avut timp, joi, să stea pe Facebook şi să vadă anunţul Primăriei cu privire la lucrările de asfaltare de pe strada Traian, în care se preciza că, vineri, va fi închisă circulaţia în dreptul sensului giratoriu, a fost luat, ieri, prin surprindere. Şi nu puţini au fost cei care nu au avut habar de lucrările de infrastructură, în condiţiile în care autorităţile au comunicat defectuos şi cu mare întârziere (de exemplu, comunicatul de presă a fost transmis seara, la ora 17,42), nicidecum în timp util pentru ca oamenii să ştie ce îi aşteaptă şi, de ce nu, să ocolească pe cât posibil zona amintită. Au fost coloane de maşini şi haos în trafic nu doar pe strada Traian, ci şi pe străzile Coşbuc, Lozoveni, Ştefan Cel Mare şi Prundului, motiv pentru care multe dintre autobuze au ajuns cu mare întârziere la destinaţie, de până la 30-40 de minute. Conducerea Transurb a transmis abia vineri dimineaţă, la ora 10,18, un anunţ cu privire la traseele deviate din cauza lucrărilor edilitare, în condiţiile în care haosul în trafic a fost declanşat la primele ore ale dimineţii. Informaţii care ar fi trebuit să ajungă la oameni cu cel puţin o zi înainte!

După ce "Viaţa liberă" a publicat pe site-ul ziarului o ştire cu titlul "Trasee deviate. Transurb anunţă astăzi ceea ce ar fi trebuit să comunice încă de ieri", reprezentanţii Transurb ne-au comunicat că nu doar şoferii au fost luaţi prin surprindere, ci şi reprezentanţii societăţii, întrucât, potrivit acestora, Primăria nu a informat Transurb că circulaţia va fi deviată, ceea ce va afecta şi transportul în comun.

Lucrările continuă şi astăzi!

Evitaţi, astăzi, strada Traian, dacă puteţi, întrucât lucrările de asfaltare continuă. În intervalul orar 8,00 - 16,00, pe strada Traian, tronsonul cuprins între arterele Ştefan cel Mare şi Tunelului, se va închide circulaţia pe două benzi din cele patru existente, iar circulaţia va fi deviată pe contrasens!

Citit 7867 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2023 23:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.