Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
4 comentarii

A fost jale, ieri, în Bariera Traian! Lucrările de asfaltare a străzii Traian au dat peste cap circulaţia autoturismelor, a maşinilor de mare tonaj şi a autobuzelor, care au ajuns în unele staţii cu întârzieri de până la 30-40 de minute.

Şoferii şi gălăţenii care circulă cu mijloacele de transport public în comun au avut, ieri, o zi de pomină, cu ambuteiaje în trafic şi nervi întinşi la maximum. Cine nu a avut timp, joi, să stea pe Facebook şi să vadă anunţul Primăriei cu privire la lucrările de asfaltare de pe strada Traian, în care se preciza că, vineri, va fi închisă circulaţia în dreptul sensului giratoriu, a fost luat, ieri, prin surprindere. Şi nu puţini au fost cei care nu au avut habar de lucrările de infrastructură, în condiţiile în care autorităţile au comunicat defectuos şi cu mare întârziere (de exemplu, comunicatul de presă a fost transmis seara, la ora 17,42), nicidecum în timp util pentru ca oamenii să ştie ce îi aşteaptă şi, de ce nu, să ocolească pe cât posibil zona amintită. Au fost coloane de maşini şi haos în trafic nu doar pe strada Traian, ci şi pe străzile Coşbuc, Lozoveni, Ştefan Cel Mare şi Prundului, motiv pentru care multe dintre autobuze au ajuns cu mare întârziere la destinaţie, de până la 30-40 de minute. Conducerea Transurb a transmis abia vineri dimineaţă, la ora 10,18, un anunţ cu privire la traseele deviate din cauza lucrărilor edilitare, în condiţiile în care haosul în trafic a fost declanşat la primele ore ale dimineţii. Informaţii care ar fi trebuit să ajungă la oameni cu cel puţin o zi înainte!
După ce "Viaţa liberă" a publicat pe site-ul ziarului o ştire cu titlul "Trasee deviate. Transurb anunţă astăzi ceea ce ar fi trebuit să comunice încă de ieri", reprezentanţii Transurb ne-au comunicat că nu doar şoferii au fost luaţi prin surprindere, ci şi reprezentanţii societăţii, întrucât, potrivit acestora, Primăria nu a informat Transurb că circulaţia va fi deviată, ceea ce va afecta şi transportul în comun.

Lucrările continuă şi astăzi!

Evitaţi, astăzi, strada Traian, dacă puteţi, întrucât lucrările de asfaltare continuă. În intervalul orar 8,00 - 16,00, pe strada Traian, tronsonul cuprins între arterele Ştefan cel Mare şi Tunelului, se va închide circulaţia pe două benzi din cele patru existente, iar circulaţia va fi deviată pe contrasens!

Citit 5850 ori Ultima modificare Vineri, 17 Noiembrie 2017 19:37

4 comentarii

 • postat de Bull-dozer Duminică, 19 Noiembrie 2017 17:49 188.24.250.*** Link la comentariu
  0
  2

  Eu nu inteleg o treaba.Ce s-ar intampla de s-ar lucra non stop,chiar si noaptea?Oamenii sa fie platiti corespunzator si gata.Eu am lucrat multe nopti.Cred ca am stat cu totii sambata si duminica acasa,la tv.Ca d'aia am fost la revolutie nu?Ce mama masii!

  Raportează
 • postat de Un bun contribuabil Duminică, 19 Noiembrie 2017 17:25 86.124.205.*** Link la comentariu
  0
  2

  Aceste lucrari pot fi executate pe timp de noapte, cand traficul este foarte redus, insa pentru a nu plati spor de noapte la cativa muncitori, este usor pentru altii sa puna pe jar nervii la sute de conducatori auto care trec prin zona, printre ei enumerandu-ma si eu. Unde nu-i cap, vai de picioare!

  Raportează
 • postat de Cetateanul Turmentat Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017 20:33 82.78.251.*** Link la comentariu
  3
  13

  Pana una alta rugam ca Primaria Galati si primarul impreuna cu consilierii sa suplimenteze traseul 23 deoarece este multa lume care merge la mall si nu putem astepta 40 de minute in statie pentru ca ele sunt doar 2 autobuze pe traseu de luni pana duminica. Avem si noi treaba de rezolvat, autobuzele erau sambata pline si la dus si la intors si sa stai 40 de minute in statie sa vina nu ii convine nimanui. Va rugam luati masuri pentru binele populatiei.

  Raportează
 • postat de Catavencu Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017 14:15 109.166.131.*** Link la comentariu
  1
  19

  Ar trebuie evitat tot Galațiul, nu doar strada Traian, pentru câțiva zeci de metri pătrați a fost blocat ieri tot orașul în zona aceea! Nu e normal așa ceva! Noaptea nu se putea lucra? Și dece a durat atât de mult? Probabil din cauza pauzelor dese.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.