Evaluaţi acest articol
(25 voturi)
12 comentarii

Surse de încredere ne-au dezvăluit, miercuri seară, 29 noiembrie, că Genica Totolici, care din februarie 2005 conduce neîntrerupt SC Trasurb SA, nu ar mai fi directorul societății publice de transport locale. Mai exact, se pare că, prin decizia Consiliului de Administrație, miercuri seară, în locul Genicăi Totolici ar fi fost numit director interimar Costantin Graur, fostul director tehnic al Transurb. Decizia înlocuirii a fost adoptată chiar dacă mandatul Genicăi Totolici expiră peste trei zile.

Curioși să aflăm adevărul, am contactat-o, telefonic, pe Genica Totolici. "Mandatul meu de director este până pe 2 decembrie. Consiliul de Administrație se va întruni săptămâna viitoare, pentru a numi un director cu mandat provizoriu, până la organizarea concursului. Nu pot declara că nu mai sunt director. Decizia se va lua în Consiliul de Administrație. Drept de semnătură în locul meu, până la întrunirea Consiliului de Administrație, are Graur Constantin", ne-a declarat Genica Totolici.

Vom reveni cu amănunte.

 

Citit 20358 ori Ultima modificare Joi, 30 Noiembrie 2017 01:23

12 comentarii

 • postat de Cineva Joi, 30 Noiembrie 2017 20:14 109.103.136.*** Link la comentariu
  4
  5

  As aprecia daca vehiculele Transurb ar folosi banda 1 de circulatie .

  Raportează
 • postat de guru Joi, 30 Noiembrie 2017 17:40 5.13.196.*** Link la comentariu
  2
  6

  ,,,,,,,,,,,,,, lefurile celor de la birouri

  Raportează
 • postat de Vasile, vasile Joi, 30 Noiembrie 2017 15:06 188.24.225.*** Link la comentariu
  0
  6

  Nu pot să o critic, pentru că nu-i cunosc activitatea în amănunt, dar fac câteva precizări, de care cel care o va înlocui să țină cont:
  *Gălățenii care folosesc mijloacele de transport în comun stau ca animalele în stații, fără a ști cât mai are de așteptat până vine autobuzul sau tramvaiul, deoarece în mai toate stațiile nu există afișe cu orarul traseelor. Se va motiva, că au fost asemenea afișe, care au fost distruse de țigani, boschetari și alți derbedei needucați. Asta este realitatea și efectele educației existentă la ora actuală, dar nu înseamnă că se vor reafișa altele doar când vor fi din nou alegeri locale. Să fie înlocuite, iar lângă ele să se alăture și un afiș privind grija și păstrarea lor. De asemeni să fie informată și poliția locală, care prin agenții de teren să ia măsuri atât pentru păstrarea integrității acestor afișe, dar și pentru combaterea distrugerii lor, inclusiv pentru educarea călătorilor în participarea activă la combaterea unor astfel de întâmplări, inclusiv prin fotografierea /filmarea răufăcătorilor.
  *Igiena din unele autobuze și tramvai, încă dă de dorit.

  Raportează
 • postat de Elena Joi, 30 Noiembrie 2017 12:29 79.115.223.*** Link la comentariu
  8
  23

  Am și eu un comentariu care nu are legătură cu articolul. Șoferii sunt testați psihologic înainte de a fi angajați? Pentru că am impresia că unii au probleme psihice. Există un individ pe traseul 17 care de mai multe ori când calatorii vor sa se urce in autobuz, închide ușile zâmbindu-ți (sadic) pleaca. Am observat asta de mai multe ori și se intâmplă doar la autobuzul 17. Nu generalizez, majoritatea șoferilor sunt OK, dar în mod sigur este un individ pe acest traseu care are ceva probleme.

  Raportează
 • postat de veste buna Joi, 30 Noiembrie 2017 10:22 89.121.200.*** Link la comentariu
  18
  58

  In sfarsit, am scapat de acest personaj care parea eternalizat la Transurb!

  Autobuze slinoase, SH, zgomotoase, poluante. Astea sunt realizarile acestui director.

  Trebuie totusi sa recunoastem, doamna Genica nu si-a asumat niciodata nici o deficienta a sistemului de trasport local. A sustinut mereu ca vina e in alta parte.

  Asta dovedeste o psihologie puternica, probabil in viitor va conduce cu succes alte institutii bugetare.

  Raportează
 • postat de Iancu Jianul Joi, 30 Noiembrie 2017 09:28 5.13.167.*** Link la comentariu
  6
  35

  Pana si numele o recomanda. Ma lasati cu idei de genul ca e femeie. Ca si cum locul femeii este la bucatarie dar cei mai buni bucatari sunt barbatii. Conteaza cum tii in frau toata structura piramidei. Iar aceasta societate a mers cu lasa\m\ste\las cam ca toate sistemele publice gen ecosal, primarie etc. Un talmesh valmesh pentru ca nu-i trage nimeni de urechi! Dana la Galati e demult la coca cola! Ani de zile evazionistii maxi-taxi le-au furat peste jumatate din clienti doar ca se miscau rapid si erau multi! Nu poti cere unor institutii sa functioneze bine daca oamenii de acolo provin tot din Romania si deregula cele mai nepotrivite caractere... slabi, santajabili... kilometric de corecti s.a.m.d.


  Propuneri Transurb:
  1. biletul valabil o ora pe acel traseu, ca-n alte orase din tara
  2. refugii peste tot in statii corect dimensionate dupa fluxul de calatori
  3. anuntarea digitala a nr de minute in statii in timp real (suntem un oras si o tara cu oameni in varsta si vreme potrivnica!)

  Raportează
 • postat de Zola Joi, 30 Noiembrie 2017 08:10 5.13.193.*** Link la comentariu
  9
  40

  Doamne ajuta ca pleaca! Galatiul scapa odata pentru totdeauna de acest antimanager care are 0 realizari. Speram in mai bine, sa putem avea si noi un transport civilizat. cu mijloace in care sa nu ingheti iarna si sa nu poti sta in ele vara de cald. La Multi Ani! galateni. Poate ne vom descotorosi odata de politrucii numiti politic si de sleahta lui Durbaca.

  Raportează
 • postat de Gelu P. Joi, 30 Noiembrie 2017 07:28 188.24.194.*** Link la comentariu
  34
  12

  Intr-adevar, cand un manager face treaba i se gasesc noduri in papura pentru a fi dat afara.
  Sa vedem daca urmatorul manager va reusi sa faca treaba macar la nivelul la care a facut doamna Totolici.
  Cu un parc auto obosit si depasit moral de mul.ti ani, fara personal suficient, cu bani putini dar cu pretentii cat cuprinde atat de la cetateni cat si de la municipalitate.
  Probabil ca noul manager va da vina instantaneu pe greaua mostenire pentru a-si acoperi incompetenta.
  Mult succes doamna Totolici si multumim pentru munca depusa pentru mentinerea transportului public din Galati la un nivel cu mult peste resursele alocate!

  Raportează
 • postat de guru Joi, 30 Noiembrie 2017 06:06 5.13.196.*** Link la comentariu
  3
  14

  Dar inainte de- a pleca a avut o grija sa le mareasca ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  Raportează
 • postat de Claudiu Joi, 30 Noiembrie 2017 04:14 5.15.84.*** Link la comentariu
  6
  25

  In sfarsit ! Acum inteleg de ce mergea asa pros societatea asta mega-subventionata de la primarie
  Pentru ca-i pe baza de carma, nu pe baza de volan , asa cum ar fi cel putin firesc
  Carma rimeaza cu sarma, larma, urma.
  Sa speram ca nu-i pierdem urma prin parlament inainte de a da niste necesare explicatii pe marginea salariului incasat fix pe baza de neperformanta

  Raportează
 • postat de gigi Joi, 30 Noiembrie 2017 01:31 213.233.85.*** Link la comentariu
  88
  34

  Deranjeaza pe f multi barbati ca a condus transurbul bine in Toti anii astia,desi multi voiau s-o vada rupandu-si gatul. A condus ca un adevarat manager si cand a avut suport politic si cand n-a mai avut. Chestia cu subventia uriasa acordata este o nerusinare din partea primaries,deoarece nu transirb a solicitst sa se dea abonamente electorale...astfel subventia ar trebui acordata cetateanului,iar transurbul sa-si incaseze biletul intreg!

  Raportează
 • postat de TeuTonus Joi, 30 Noiembrie 2017 00:23 78.96.255.*** Link la comentariu
  9
  36

  Sic transit ...

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.