Drumul de Centură, imperiu al gunoaielor

Drumul de Centură, imperiu al gunoaielor
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Drumul de Centură este demn de povestea colegului nostru Victor Cilincă, "Împăratul gunoaielor". Deşeuri menajere, dejecţii, pungi de plastic, anvelope, cârpe, borcane, pet-uri şi chiar resturi de materiale de construcţie au umplut zona, care odinioară găzduia garaje ilegale, dărâmate în urma marii demolări, al cărei scop este extinderea la patru benzi şi modernizarea şoselei. Până una alta, a avut loc doar extinderea unei gropi de gunoi improvizate, luată cu asalt de gălăţeni, care aruncă acolo tot ceea ce le prisoseşte, inclusiv piese uzate de mobilier. Şi, pentru că gunoiul la gunoi trage, mormanele cresc pe zi ce trece, creând un adevărat imperiu pentru împăratul nostru.
Curioşi din fire, am sunat la Serviciul Public Ecosal, pentru a afla motivul neintervenţei la faţa locului. "Noi am dat un număr de 300 de puncte de colectare, abandonul deşeurilor nu intră în atribuţia noastră, decât la comanda Primăriei. Voi vorbi la Primăria pentru a putea lua o comandă ca să intervenim acolo. Vom face o solicitare şi către Poliţia Locală, să vizeze zona şi să aplice amenzi celor care aruncă gunoiul ilegal", ne-a declarat Mirela Furtună, directoarea Ecosal.

Citit 3590 ori Ultima modificare Vineri, 15 Martie 2019 01:51

3 comentarii

 • postat de Suzi quatro
  Miercuri, 13 Martie 2019 16:11
  82.137.10.***
  DOMNILOR după ce Tăiați Copacii care au rădăcinile adânci înfipte în pământ și veți FACE Patru benzi veți avea surpriza să fugă malul in Calea Ferată că pe Malul Bratesului Din cauza Mașinilor de Mare Tonaj și după ele vin și BLOCURILE Comuniste care vă încurcă TARE in Democrația Liberală care tare vă mai Place că vă aduce BANI PENTRU Zile Negre /// Dar oricum nu se va Rupe Malul Instant dar cam in3-4 ANI se duce de râpă toată lucrarea pe Calea Ferată Galați- Brăila la TANTI ELVIRA UNDE SE VINDE CORUPTIA CU kila Nu ați făcut nici un studiu pentru că nu va spus NIMENI/// ȚINEȚI MINTE 5 CUVINTE::E MAI RĂU CA ÎNAINTE
  3
  2
  Raportează
 • postat de Sabrina
  Miercuri, 13 Martie 2019 10:43
  82.137.10.***
  Ce se PUTEA FACE după câștigarea alegerilor locale cu51% la sută ???? Decât să înceapă Goana după bănuți și mai ales EUROII DE LA BRUXELLES CĂ ĂIA ERAU ARUNCAȚI PE STRĂZI ///CA SĂ SE SCOATĂ OCHII S-AU DĂRÂMAT GARAJELE DIN MAZEPA ȘI 39 /// DAR NU ORICUM NUMAIDECÂT SI CU AMENZILE PROMISE CADOU DE CONSILIUL LOCAL CHIAR ÎNAINTE DE CRĂCIUN SI DE PAȘTI FIECARE CUM A AVUT NOROCUL/// APOI sa așteptat ANI LUMINĂ că să facă CINEVA CEVA DAR FĂRĂ BANI SI FĂRĂ CAP PENTRU CĂ NU ERA NICI UN PROIECT TERMINAT SAU COMANDAT /// AU AUZIT CĂ MORMANUL DE EUROI VINE CHIAR DIN MOMENTUL CÂND INCEPI SA ÎNTINZI MÂNA DUPĂ EI /// ILUZII TRANSFORMATE ÎN GUNOIUL DEMOCRAȚIEI LIBERALE CARE TE SUFOCĂ MAI ÎNTÂI SI APOI NE VINE MINTEA LA LOC
  4
  6
  Raportează
 • postat de Tureltan
  Miercuri, 13 Martie 2019 07:33
  78.96.80.***
  Raspunsul dat de catre d-na Mirela Furtuna la solicitarea autoarea articolului denota multa aroganta si neseriozitate din partea unui factor de prim rang responsabil de curatenia acestui oras sufocat de gunoaie si mizerie. Probabil ca d-na in cauza s-a obisnuit atat de mult cu starea de fapt , incat nimic nu o mai sensibilizeaza. Dar lucrurile trebuie spuse si mai departe. D-na in cauza are gospodarie in Filesti sat, adica putin mai la vale de locurile semnalate. Sa vedeti acolo ce inseamna imparatia gunoaieloe si distinsa proprietara trece aproape zilnic prin Filesti si stie si de groapa de gunoaie de acolo, de gropile de pe ma„lul Catusei si despre obturarea cursuluia apei din cauza gunoaielor. Concluzia o poate trage oricine, avem de a face cu un sef din Primaria d-lui Pucheanu ce sfideaza de fapt populatia care plateste. Nu cumva asta e politica d-nului primar actual?
  3
  9
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.