Resturile unei rachete rusești lansate asupra Ucrainei au căzut în Republica Moldova
Foto: Foto: mai.gov.md

Resturile unei rachete rusești lansate asupra Ucrainei au căzut în Republica Moldova
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Bucăți dintr-o rachetă rusească lansată sâmbătă asupra Ucrainei au fost descoperite pe teritoriul Republicii Moldova de o patrulă a poliției de frontieră, informează Ministerul de Interne de la Chișinău, potrivit hotnews.ro.

„Urmare a bombardamentelor masive ale Rusiei asupra Ucrainei, o patrulă a poliției de frontieră a descoperit, în această după-amiază, în zona sectorului de frontieră Larga (raionul Briceni), resturile unei rachete, provenită din atacurile aeriene ale Rusiei asupra Ucrainei”, a anunțat Ministerul moldovean de Interne, într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, din cauza bombardamentelor asupra Ucrainei, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră din Republica Moldova a sporit numărul patrulelor de poliție pe zona de frontieră cu Ucraina, potrivit planului de contingență, cu observarea spațiului aerian și a fâșiei verzi de frontieră cu Ucraina.

„Odată descoperite resturile presupusei rachete, imediat s-a luat măsura protejării zonei și a fost anunțat serviciul de urgență 112, precum și echipele Bombteh ale IGP. De asemenea, a fost anunțată și procuratura raionului Briceni. IGSU și Poliția de Frontieră asigură perimetrul și pregătesc asistența pentru echipele de investigare și verificare ale Bombteh IGP și ale procuraturii”, se precizează în comunicat.

Citit 1043 ori Ultima modificare Duminică, 15 Ianuarie 2023 21:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.