Clinica Arestetic aduce în premieră la Galaţi Juvederm Volite, un tratament revoluționar dedicat îmbunătăţirii calităţii pielii

Clinica Arestetic aduce în premieră la Galaţi Juvederm Volite, un tratament revoluționar dedicat îmbunătăţirii calităţii pielii
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Clinica Arestetic Galaţi confirmă încă o dată statutul de centru de referinţă în estetica din România, prin colaborarea cu compania americană Allergan, lider mondial în producția de acid hialuronic şi Botox.

Săptămâna trecută, în cadrul unui eveniment cu participare internaţională desfăşurat la clinica Arestetic, Allergen a lansat oficial la Galaţi Juvederm Volite, ultimul său produs dedicat îmbunătăţirii calităţii pielii. Astfel, prin intermediul Arestetic, pacientele din Galaţi şi nu numai au acum acces la o tehnică estetică revoluţionară, dedicată îmbunătăţirii calităţii pielii.

Cu aceeaşi ocazie, a fost prezentată şi noua tehnică de volumizare facială bazată pe conceptul MD Codes. „Aceasta este o nouă tehnică de injectare cu acid hialuronic, care se adresează atât fenomenului de îmbătrânire provocat de trecerea timpului, cât şi îmbătrânirii tenului cauzată de factorii de mediu”, a explicat prof. dr. Valeriu Ardeleanu, managerul medical al clinicii Arestetic.

Alături de profesorul Ardeleanu, la eveniment au participat dr. Dimitrios Sykianakis, unul din cei mai cunoscuţi medici esteticieni din Grecia, trainer International Allergan, conf. dr. Radu Jecan, reputat chirurg plastician din România, şi Răzvan Nidelea, directorul general pe divizie de estetică al Allergan.

„Produsul Juvederm Volite se adresează persoanelor care doresc o hidratare facială profundă şi o rejuvenare a tenului. Diferenţa faţă de produsele anterioare este că efectul în cazul Volite ţine, în medie, un an. Efectul este echivalent cu cel oferit de patru-şase şedinţe clasice de mezoterapie. Foarte important, Juvederm Volite nu necesită timp de recuperare. De asemenea, produsul se adresează şi pentru eliminarea ridurilor de pe gât şi de pe decolteu”, a explicat prof. dr. Valeriu Ardeleanu.

În ceea ce priveşte MD Codes, această tehnică nouă conferă o rejuvenare a tenului cu până la zece ani, restaurând volumele faciale iniţiale ale pacientei.

Juvederm Volite şi MD Codes se adresează pacientelor cu vârsta de peste 40 de ani sau pacientelor tinere care nu au volumele faciale bine conturate.

Clinica Arestetic este situată pe strada Brăilei nr. 78, bloc Br4A. Informații suplimentare despre serviciile clinicii puteți obține la numărul de telefon 0770457675 și de pe site-ul www.arestetic.ro.

(P)

Citit 6718 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Decembrie 2017 23:33