Care este cea mai puternică durere pe care o persoană o poate simţi
Foto: realitatea.net

Care este cea mai puternică durere pe care o persoană o poate simţi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Durerea este un adevăr universal. Aproape toată lumea experimentează de-a lungul vieţii această senzaţie neplăcută, iar cauzele pot fi nenumărate. "Medical Daily" prezintă o listă a afecţiunilor din cauza cărora oamenii ajung să simtă cele mai chinuitoare dureri.

Durerea de cap cluster afectează mai puţin de unu la sută din populaţia lumii. Este descrisă de pacienţi ca fiind similară unor înjunghieri în cap, mai ales în jurul unui ochi. Aceste dureri severe apar brusc şi pot dura în jur de 15 minute. Mulţi experţi sunt de părere că ar fi cea mai dureroasă afecţiune pe care o persoană o poate experimenta.

Nașterea poate determina una dintre cele mai chinuitoare dureri pe care le experimentează o femeie. Cu toate astea, mamele spun adesea că este o durere care „se uită”.

Pietrele la rinichi reprezintă depozite dure de săruri şi minerale care se formează la nivelul rinichilor şi sunt transportate prin tractul urinar. Ele sunt eliminate prin urină, moment în care pacienţii descriu o durere „cumplită”. Nu în ultimul rând, abcesul dentar reprezintă infecţia bacteriană din centrul unui dinte. Durerea este deseori „insuportabilă”, iar tratamentul constă în administrarea de antibiotice, recomandate de medicul stomatolog.

Citit 4410 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Mai 2018 19:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.