Clinică modernă, cu peste 20 de specialități, chiar în centrul Galațiului

Clinică modernă, cu peste 20 de specialități, chiar în centrul Galațiului
Evaluaţi acest articol
(31 voturi)

O nouă și ultramodernă clinică propune gălățenilor o gamă largă de servicii medicale de înaltă calitate, multe dintre acestea unice pe plan local şi chiar regional. Amplasată într-un spaţiu modern şi prietenos, situat chiar în inima oraşului, în apropiere de staţia de la Trei Star, Terra Clinique îşi propune să satisfacă cele mai exigente solicitări din domeniul medical.

Pentru confortul pacienţilor săi, Terra Clinique a fost structurată pe şase zone de sănătate. Zona „Europa” se concentrează pe diagnosticare și pe a afla cu acuratețe problemele medicale ale vizitatorului.. Zona „Asia” este destinată recuperării organismului prin terapii alternative, kinetoterapie, si alte  douăzeci de specialități medicale printre care: cardiologie, neurochirurgie, dermatologie, ginecologie, urologie, ORL, chirurgie estetică, etc.. În zona „Africa”, pacienţii pot urma o serie de tratamente de recuperare neuropsihomotorie, aplicând cele mai noi terapii, respectiv unele care nu puteau fi accesate până acum în Galaţi. Tot în zona „Africa” se regăsesc şi cabinetele de fizioterapie. Zona „Australia” este destinată cabinetelor medicale de specialitate, unde,  pacienții pot beneficia de experienţa unor medici reputaţi la nivel regional și nu numai. În zona „Oceania”, pacienţii pot urma tratamente de hidroterapie, iar în zona „America” întâlnim Punctul de recoltare de sânge – Synevo.

Stimularea electrică funcţională, pentru prima dată la dispoziția gălățenilor

La Terra Clinique, pacienţii cu afecţiuni neuromotorii pot urma tratamente eficiente cu ajutorul dispozitivelor pentru stimulare electrică funcţională, o metodă nouă şi deosebit de eficientă în recuperare, după o serie de afecţiuni precum distrofia musculară, inflamaţiile musculare, leziuni ale sistemului nervos periferic, scleroza multiplă, „miastenia gravis” sau hernia de disc.

Dispozitivele de stimulare electrică ajută astfel la recâştigarea acurateții în mişcare. Punerea în practică a ultimelor tehnologii de stimulare electrică funcţională, bazate pe inginerie electrică şi robotică, sunt acum disponibile şi în Galați, la Terra Clinique, astfel că, pentru accesarea acestor metode, localnicii nu vor mai trebui să se deplaseze în alte orașe.

Specialiştii Terra Clinique au o largă expertiză în recuperarea pacienţilor care au suferit accident vascular cerebral (AVC), una din principalele cauze de invaliditate în România şi în lume. Printre obiectivele urmărite în cadrul programului de recuperare a persoanelor care au suferit un AVC se numără şi reintegrarea socio-profesională şi familială. De aceea, în cadrul procesului de recuperare, în clinica Terra se lucrează într-o echipă interdisciplinară, formată dintr-un medic neurolog, un kinetoterapeut şi un psiholog.

Servicii concepute special pentru segmentul corporate

La Terra Clinique, clienţii din zona corporate vor beneficia de servicii exclusiv destinate lor. În cadrul programului „Two hours All inclusive”, care se adresează unor grupuri de minimum zece angajaţi, clienţii vor avea, pentru o perioadă de două ore, acces exclusiv la serviciile de balneofizioterapie, kinetoterapie şi hidroterapie oferite de Terra Clinique.

Și, pentru că începutul de drum trebuie punctat, în luna august, Terra Clinique oferă două tipuri de promoţii. La trei proceduri urmate, un client beneficiază de o a patra procedură gratuită. De asemenea, dacă pacientul vine însoţit de o rudă sau de o cunoştinţă, cea de-a doua persoană beneficiază de o reducere de 50 la sută la serviciile de kineto şi fizioterapie.

Mai multe detalii puteți afla la numărul de telefon 0336/911, pe Facebook sau puteți accesa site-ul www.terraclinique.ro 

(P)

 

 

 

 

Citit 45572 ori Ultima modificare Marți, 31 Iulie 2018 10:11