Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Institutul Clinic Cantacuzino ar putea relua chiar anul acesta producţia de vaccinuri. Cel puţin aceasta a fost declaraţia ministrului Apărării, Mihai Fifor, cu ocazia bilanţului celor şase luni de mandat. Oficialul a susţinut că negociază cu mai mulţi producători de vaccinuri, iar, până la finalul anului, ar trebui angajaţi peste 500 de specialişti, 200 de posturi fiind deja scoase la concurs.

"Suntem deja în discuţii foarte avansate cu o serie de companii recunoscute în domeniul producţiei de vaccinuri, pentru a identifica potenţialele colaborări pe acest segment. Noi sperăm ca din septembrie să anunţăm o astfel de cooperare, pentru că suntem realişti şi nu ne aşteptăm să pornim o facilitate de producţie la o capacitate reală de unii singuri", a precizat Fifor.

Institutul Cantacuzino a trecut, la finalul lui 2017, în subordinea Ministerului Apărării. Instituţia are regim de unitate militară, însă tot personalul civil a fost păstrat.

Citit 384 ori Ultima modificare Joi, 09 August 2018 12:23

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro