Tratament pentru copiii cu boli rare

Tratament pentru copiii cu boli rare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Toţi cei 54 de copii care suferă de atrofie musculară spinală vor beneficia de tratament în cel mult o lună. Promisiunea a fost făcută de ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, la Digi24. Medicamentul este decontat integral, iar anul viitor aceşti pacienţi vor avea continuitate în tratament. În România, sute de copii suferă de boli rare, tratamentele pentru ei sunt foarte scumpe şi, de cele mai multe ori, nedecontate de stat.

Citit 773 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Septembrie 2018 18:56

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro