Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În oraşul Mioveni, aproape de uzina Dacia, se construieşte cel mai scump spital de stat de după Revoluţie. Investiţia totală se ridică la 68 de milioane de euro şi totul va fi finalizat în vara anului 2019. Proiectul a început la iniţiativa primarului Mioveni, Ion Georgescu, care a şi susţinut financiar jumătate din costuri, cu bani de la bugetul local, restul de bani, în cel mai rău caz, venind dintr-un împrumut, dacă nu se vor găsi fonduri, conform "Adevărul".

Spitalul „Sf. Spiridon” va avea şase etaje, cu secţii de maternitate, ginecologie, pediatrie, neurologie, chirurgie, cardiologie, bloc operator şi spaţii auxiliare cu birouri. Capacitatea de paturi a spitalului va fi de minim 200, maxim de 350, în cazuri de urgenţă, iar aria desfăşurată total a unităţii va fi de 172.980 de metri pătraţi.

Primarul Ion Georgescu susţine că spitalul vine ca o necesitate a locuitorilor oraşului, după ce multe secţii din vechiul spital au fost închise, iar singura opţiune este deplasarea la Piteşti, la spitalul judeţean.

Citit 2723 ori Ultima modificare Marți, 13 Noiembrie 2018 01:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.