Numărul infecţiilor sexuale, în creştere

Numărul infecţiilor sexuale, în creştere

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Numărul bolilor cu transmitere sexuală a crescut considerabil în ultimii ani. Se pare că aplicaţiile de dating sunt parţial de vină pentru creşterea infecţiilor cu transmitere sexuală, explică experţii. Vremea caldă poate fi şi ea învinovăţită pentru o creştere bruscă a sifilisului, deoarece oamenii sunt mai activi sexual atunci când este însorit afară.

Un consiliu de sănătate din Statele Unite ale Americii a înregistrat de cinci ori mai multe cazuri de boli sexuale pe parcursul a patru luni din cursul anului trecut, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2017.

Medicii bănuiesc că acest lucru este legat şi de faptul că din ce în ce mai mulţi oameni folosesc aplicaţii de dating, cum ar fi Tinder şi Bumble, şi se întâlnesc special pentru a întreţine relaţii sexuale, de multe ori neprotejate. Din păcate, utilizatorii şterg adesea profilurile partenerilor sexuali după aceea, împiedicându-i astfel să-i avertizeze pe alţii dacă sunt diagnosticaţi cu o infecţie, scrie NY Post.

Citit 1081 ori Ultima modificare Luni, 15 Aprilie 2019 01:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro