Cozile de cireşe ”topesc” celulita

Cozile de cireşe ”topesc” celulita

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cozile de cireşe ajută la eliminarea rapidă a reziduurilor din sânge şi, implicit, a depozitelor de grăsime. Pentru a scăpa de celulită, se poate face o infuzie cu cinci linguri de cozi, care trebuie consumată în trei reprize, de-a lungul unei zile. Cura este de durată, dar efectele sunt foarte bune.

Imediat după recoltare, cozile de cireşe se spală bine, se scurg şi se întind în strat foarte subţire, la soare. Când cozile devin rigide, se depozitează în saci de hârtie, în locuri ferite de umezeală.

Citit 363 ori Ultima modificare Duminică, 21 Iulie 2019 18:38

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro