Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un pacient din Bârlad (oraş aflat la doar câţiva kilometri de judeţul Galaţi) a fost diagnosticat cu leptospiroză, după ce a fost transferat la Spitalul "Dr. C. I. Parhon" din Iaşi. Bărbatul a ajuns la Iaşi în cursul zilei de vineri.
Pacientul în vârstă de 50 de ani fusese internat, în prealabil, într-un spital din Bârlad, conform Agerpres. "Este un caz foarte grav, cu insuficienţă hepato-renală acută şi hemoragii asociate, la care s-a confirmat diagnosticul de leptospiroză. Aceasta este o boală cu prognostic foarte grav. Afecţiunea a fost luată în condiţiile în care pacientul a lucrat într-un subsol infestat", a declarat Ionuţ Nistor, purtător de cuvânt al Spitalului "Parhon".
Leptospiroza este o infecţie bacteriană care afectează atât oamenii, cât şi animalele. Fără tratament, leptospiroza poate conduce către afecţiuni renale, meningită (inflamarea meningelui, membrană care înveleşte creierul şi măduva spinării), afecţiuni hepatice, afecţiuni respiratorii , iar în final poate cauza chiar decesul.

Citit 6509 ori Ultima modificare Luni, 29 Iulie 2019 19:29

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro