Este parodontoza o boală reversibilă? Au implanturile dentare cu risc de expulzie o șansă de a fi salvate?

Este parodontoza o boală reversibilă? Au implanturile dentare cu risc de expulzie o șansă de a fi salvate?
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Revizuiți-vă ceea ce credeați până acum despre parodontoză: aceasta se poate trata! Deci, nu așteptați până să vă pierdeți dinții, ci programați-vă chiar acum la UNIDENT Center, ca să îi păstrați pe toți!

Exista tehnici moderne de tratament cu lasere medicale și metode de regenerare a tesuturilor distruse de parodontoză. Deja și este folosit de câțiva ani buni, doar de către cinci clinici din România, un aparat care asigură vindecarea parodontozei în orice stadiu și salvează dinții într-un mod cu totul nedureros, netraumatic și neinvaziv! Invenția a câștigat numeroase premii și acum, doamna Dr. Petronela Luca îl pune la dispoziția pacienților din Galați și din Tulcea, în clinicile UNIDENT Center. Poate fi folosit atât pentru reversia totală a simptomelor de parodontoză deja apărute cât și ca mijloc de prevenție. Deci, vă puteți programa chiar acum ca să vă îmbogățiți tehnicile de igienizare orală și să vă asigurați că vă veți păstra zâmbetul larg până la vârste înaintate!

La noi, parodontoza trece drept un soi de fatalitate, care se instalează odată cu înaintarea în vârstă, este probabil moștenită și nu are leac. Dinții mai devreme sau mai târziu cad și trebuie înlocuiți. De multe ori pacienții ajung târziu la dentist, căruia îi cer să le înlocuiască dinții pierduți cu atât de modernele implanturi.

Numai că lucrurile nu stau chiar așa… 

  1. Nu e așa ușor să fie înlocuiți cu implanturi dinții pierduți din cauza parodontozei, deoarece această boală afectează țesuturile de susținere a dintilor și osul maxilar. De multe ori, când dintele ajunge să cadă, boala a subțiat și împuținat așa de mult osul încât este nevoie de adiții de masă osoasă, anevoioase, costisitoare atât ca timp cât și ca bani, potențial dureroase - și nu totdeauna încununate de succes, astfel încât să fie posibil un implant solid.
  2. Parodontoza nu este deloc o fatalitate! Sunt persoane care nu fac niciodată parodontoză și asta nu neapărat pentru că nu au moștenit-o genetic, ci pentru că au un stil de viață sănătos, care a ținut departe atacul bacterian, ce provoacă parodontoza.

Parodontoza este o inflamatie a gingiei si a osului maxilar, care începe în stadiul de gingivită, când gingiile devin umflate, dureroase, roșii-violete, sângerează sau ne dau senzații de mâncărime. În acest stadiu vizita la medic și o igienă orală riguoasă, care să cuprindă periaj profesional, și folosirea apei  de gură și a dușului bucal, poate rezolva complet problemele și lucrurile se pot opri aici.

Însă nu totdeauna lucrurile stau așa de simplu și într-adevăr nu totdeauna putem controla toți factorii care determină și agravează parodontoza. Poate apărea totuși acumularea plăcii bacteriene pe dinți, depunerea ei sub formă de tartru, desprinderea dintelui de pe gingie și formarea unor pungi parodontale, în care treptat se adună secreții purulente, având ca urmare expulzia dintelui din maxilar. De ce? Pentru că imunitatea noastră poate fi pusă serios la încercare de condițiile de viață: stresul afectează hormonal imunitatea, iar fumatul și consumul exagerat de cafea asociate stresului, vin sa agraveze situatia. Folosirea contraceptivelor hormonale sau antidepresivelor, precum și diabetul și maladiile inflamatorii de tip reumatoid sunt alți factori de risc.

Până acum tratamentele care țineau în loc într-o măsură mai mică sau mai mare ravagiile parodontozei erau invazive și de cele mai multe ori dureroase. Acum însă este accesibilă o tehnologie complet nedureroasă și neinvazivă, care practic regenerează osul și țesuturile care susțin dinții. Cum? Prin „trezirea“ celulelor stem locale cu ajutorul unui câmp electromagnetic. Dispozitivele sunt portabile, se pot folosi acasă timp de 50 de zile, cate 2 ore pe zi și vă scapă de parodontoză, în orice stadiu! Dinții se întăresc și rămân la locul lor iar gingia si osul se reface. Si implanturile aflate in pericol, afectate de periimplantita, au sansa de a fi salvate.

Nu aveți de ce să ezitați, programați-vă acum la clinicile UNIDENT Center și salvați-vă dinții și implanturile!

Detalii găsiți pe www.unident.ro sau pe Facebook: https://www.facebook.com/unident.ro/

(P)

Citit 6004 ori Ultima modificare Joi, 03 Octombrie 2019 11:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.