Dezorganizare la Agenţia Naţională de Transplant

Dezorganizare la Agenţia Naţională de Transplant

tvr.ro
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, spune că autorităţile din România au câştigat o finanţare de peste 15 milioane de euro pentru reglementarea activităţii de transplant, aceasta afirmând că rapoartele întocmite în urma controalelor la Agenţia Naţională de Transplant în ultimii doi ani arată dezorganizare şi lipsă de proceduri, nereguli care au dus la neîncredere.

"Au fost mai multe nereguli la Agenţia Naţională de Transplant, tocmai datorită (sic!) faptului că ce s-a întâmplat acolo nu era transparent absolut deloc. Părea o castă unde nimeni nu poate să pătrundă şi asta a dus şi la neîncredere. Rapoartele, pentru că au fost trei controale în ultimii doi ani, au scos în evidenţă tocmai acest lucru: neexistând proceduri aprobate, protocoale, neexistând nişte reguli foarte clare, toate acestea au dus la ceva... adică nu avem încredere pentru că nu ştim ce se întâmplă acolo, şi eu aş fi gândit la fel", a spus Sorina Pintea, duminică, la B1 Tv.

Citit 505 ori Ultima modificare Luni, 30 Septembrie 2019 23:10

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro