Dr. Petronela Luca, Managerul Clinicilor Unident Center, ne învață cum să schimbăm lumea într-una fără dureri dentare

Dr. Petronela Luca, Managerul Clinicilor Unident Center, ne învață cum să schimbăm lumea într-una fără dureri dentare
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Dr. Petronela Luca este medic dentist, Doctor în Științe Medicale și Manager General al Unident Center. Specializarea profesională continuă și experiența acumulată pe parcursul anilor în implantogie orală, paradontologie, microchirurgie laser, radiodiagnostic maxilo-dentar și protetică digitală - reprezintă factori-cheie în succesul și satisfacția ei profesională.

Pornind de la ideea de unicitate, Dr. Petronela Luca a creat Unident Center - o clinică unică, ce oferă servicii medicale dentare la nivel de excelență folosind tehnologiile viitorului. Secretul succesului a fost mix-ul dintre știința medicală, iubirea față de oameni, pasiunea pentru profesie și creativitate.

În 2001 am înființat Unident cu gândul la sănătatea, confortul, siguranța și timpul pacienților. Viziunea mea a fost aceea de a utiliza cele mai inovatoare tehnologii pentru a îmbunătăți rapid sănătatea dentară a tuturor celor ce ne trec pragul.

An de an, am achiziționat tehnologii de ultimă generație, unele chiar primele din țară, pentru ca experiențele pacienților să fie la cele mai înalte standarde”, a declarat Dr. Petronela Luca, medic dentist, Doctor în Științe Medicale și Manager General Unident Center.

Pentru a efectua tratamente performante pacienților săi, Dr. Petronela Luca a avut nevoie, în primul rând, de investiții permanente în tehnlogii avansate, de competențe profesionale complexe și de o echipă medicală profesionistă, care să îi fie alături.

A realizat că toate acestea nu sunt de ajuns fără un management performant, astfel încât a parcurs cursurile GM Masterclass Academy – CBC România și a obținut diplomă de General Manager. Pregătirea de zi cu zi a dus ca astăzi să facă parte din elita antreprenorilor din România, în cadrul comunității Scale-UP 1000.

Consider că atunci când pasiunea pentru profesie este însoțită de o viziune puternică, perserverență și determinare, succesul este asigurat”, susține Dr. Petronela Luca.

Acum, Unident Center reprezintă un grup de firme care cuprinde două Clinici Dentare Premium, trei Centre de Radiologie Dentară Digitală 3D cu locații în Tulcea, Galați și Buzău, două Laboratoare Dentare cu tehnologie robotica un Centru de Educație Medicală Continuă și segmentul de Turism Medical.

Împreună cu echipa sa, Dr. Petronela Luca își dorește să schimbe lumea într-una fără afecțiuni dentare prin prevenirea, tratarea și educarea oamenilor în vederea obținerii sănătății orale și a calității vieții.

Iată câteva recomandări din partea Dr. Petronela Luca cu privire la prevenția afecțiunilor dentare:

- Prezentarea la consultații periodice într-un interval de 6 luni pentru prevenirea afecțiunilor dentare și menținerea rezultatelor tratamentelor pe termen lung.

- Realizarea unei investigații anuale pentru depistarea cancerului oral în fază precoce.

Unident Center pune la dispoziția pacienților consultații gratuite cu Velscope Vx - un aparat care depistează cancerul bucal în faze nedepistabile cu ochiul liber, precoce.

- Efectuarea tratamentelor dentare pe baza unor investigații 3D de calitate.

De ce Unident Center?

În cadrul Unident Center, beneficiați de servicii medicale dentare integrate, la un standard de excelență, bazat pe tehnologiile viitorului și pe o echipă medicală dedicată performanței, în condiții de maximum confort și siguranță.

Cu peste 19 ani de activitate pe piața medicală tulceană, ne-am propus să asigurăm toate resursele ce conduc la performanța actului medical și satisfacerea celor mai exigente așteptări ale pacienților noștri.

Unident Center oferă acces la medicina viitorului, metode inovative de prevenție ale afecțiunilor, educație medicală continuă pentru medici, asistenți și manageri medicali. De asemenea, derulează un proiect de turism medical național și internațional.

Mai multe informații puteți afla de pe pagina de facebook Unident Center Clinica Dentara Premium Galati sau de pe site-ul https://www.unident.ro., precum și la nr. de tel 0740.705.706 sau 0740.706.705.

(P)

Citit 5000 ori Ultima modificare Vineri, 01 Noiembrie 2019 12:16