Bicarbonatul previne balonarea

Bicarbonatul previne balonarea

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Folosit la prepararea legumelor care de regulă provoacă balonare şi flatulenţă, bicarbonatul de sodiu previne neplăcerile provocate de digerarea incompletă a fibrelor şi a carbohidraţilor. Pune puţin bicarbonat în apa în care fierbi conopidă, varză sau fasole boabe, pentru a evita astfel fomarea gazelor în tubul digestiv. Bicarbonatul este util şi în tratamentul ulcerului sau al arsurilor gastrice, întrucât scade aciditatea la nivelul stomacului. Atenţie, în cazul în care suferi de boli de rinichi, de inimă sau de afecţiuni gastrointestinale, foloseşte bicarbonat doar după ce întrebi medicul.

Citit 2487 ori Ultima modificare Marți, 29 Octombrie 2019 12:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.