Bicarbonatul previne balonarea

Bicarbonatul previne balonarea

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Folosit la prepararea legumelor care de regulă provoacă balonare şi flatulenţă, bicarbonatul de sodiu previne neplăcerile provocate de digerarea incompletă a fibrelor şi a carbohidraţilor. Pune puţin bicarbonat în apa în care fierbi conopidă, varză sau fasole boabe, pentru a evita astfel fomarea gazelor în tubul digestiv. Bicarbonatul este util şi în tratamentul ulcerului sau al arsurilor gastrice, întrucât scade aciditatea la nivelul stomacului. Atenţie, în cazul în care suferi de boli de rinichi, de inimă sau de afecţiuni gastrointestinale, foloseşte bicarbonat doar după ce întrebi medicul.

Citit 2159 ori Ultima modificare Marți, 29 Octombrie 2019 12:03

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro