Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

A doua ediţie a Conferinţei Internaţionale "Abordarea pacientului cu afecţiuni neurologice, neuromotorii şi metabolice" s-a desfăşurat în această lună la Muzeul de Ştiinţe ale Naturii Galaţi. Evenimentul a adunat specialişti de pe plan local, naţional şi internaţional.

Lectorii care şi-au prezentat lucrările la Galaţi sunt specializaţi în genetică, neonatologie, pediatrie, neurologie, neuropsihiatrie, ortopedie, chirurgie, cardiologie, gastroenterologie, balneofizioterapie, medicină de recuperare şi psihologie.

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia "Mă bucur de viaţă", în parteneriat cu Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi - Facultatea de Medicină şi Farmacie, Colegiul Medicilor Galaţi, Consiliul Judeţean Galaţi, manifestarea fiind acreditată de Colegiul Medicilor.

"Abordarea bolilor neurologice trebuie realizată interdisciplinar, de aceea, întâlnirile între specialişti din discipline atât de variate sunt foarte necesare", a precizat Mihaela Lupu, membru fondator al Asociaţiei "Mă bucur de viaţă".

Citit 905 ori Ultima modificare Luni, 28 Octombrie 2019 18:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.