Merişoarele întăresc imunitatea

Merişoarele întăresc imunitatea

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Vitamina C pe care o găsim în cantităţi generoase în merişoare asigură imunitatea şi producţia de colagen în organism, jucând astfel un rol extrem de important în sănătatea pielii şi a articulaţiilor. Cel mai probabil, ai auzit de multe ori că merişoarele ajută la prevenirea şi tratarea infecţiilor tractului urinar, ceea ce este complet adevărat, pentru că elimină bacteriile prinse de pereţii tractului urinar. Acelaşi lucru se întâmplă şi în stomac, pentru prevenirea ulcerului, dar şi în cavitatea bucală, pentru a lupta cu placa bacteriană.

Citit 579 ori Ultima modificare Duminică, 10 Noiembrie 2019 13:56

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro