Unde puteţi cere ajutorul autorităţilor

Unde puteţi cere ajutorul autorităţilor

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În această perioadă, când autorităţile ne sfătuiesc să stăm cât mai mult în casă, voluntarii de la UVSAR vă pot oferi o mână de ajutor. Astfel, gălăţenii care se află într-o situaţie de risc (bătrâni, persoane nedeplasabile sau cu probleme de sănătate), dar şi cei care sunt în izolare la domiciliu pot cere ajutorul la numărul de telefon 0755116633.

De asemenea, le reamintim cetăţenilor că pot apela, pentru recomandări şi alte informaţii legate de pandemia de coronavirus, la linia TELVERDE - 0800.800.358.

Citit 1151 ori Ultima modificare Marți, 24 Martie 2020 12:38

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro