Spriijin pentru personalul medical

Spriijin pentru personalul medical
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Nu mai puțin de 840 de combinezoane de protecție au fost donate luna aceasta Spitalul de Pneumoftiziologie din Galați de către Asociația „Lions Club Galați”, pentru a veni în sprijinul personalului medical atât de greu încercat. Valoarea totală a echipamentului donat a fost de 9.800 de lei, iar membrii Asociației promit că nu se vor opri aici. Aceștia vor continua să ajute în lupta împotriva COVID-19, prin donații de măști și dezinfectant, care vor ajunge, de asemenea, în spitalele gălățene.

Totodată, Asociația a donat 2.000 de lei în cadrul campaniei “Lions România pune Leu pentru Leu”, campanie demarată de clubul cu același nume, în vederea strângerii de fonduri în sprijinul medicilor și personalului sanitar din linia întâi.

“Suntem un club cu tradiție și nu este prima dată când facem donații în domeniul medical. În situația de față, am luat legătura cu spitalul pentru a le identifica nevoile și pentru a veni în sprijinul lor. Urmează să mai luăm legătura și cu alte spitale din Galați pentru a dona măști și dezinfectant de înaltă calitate”, a declarat Rodica Hîrţan, membru fondator al Asociației.

Citit 1870 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Aprilie 2020 22:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.