Investiţii la Spitalul de Psihiatrie

Investiţii la Spitalul de Psihiatrie

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Asocierea Rovis Lider - Arhideskvision, având ca subcontractanţi firmele Marsano, Helios Security şi Inaco Legal, a câştigat, cu o ofertă de 8.291.830 de lei fără TVA, licitaţia organizată de Primăria Galaţi pentru investiţii la Spitalului de Psihiatrie "Elisabeta Doamna". Este vorba despre proiectarea şi execuţia lucrărilor de reabilitare, extindere şi dotare a ambulatoriului de specialitate, obiectiv pentru care municipalitatea a semnat o finanţare europeană.

Termenul-limită pentru finalizarea investiţiei este de trei luni pentru proiectare şi 18 luni pentru execuţie.

Citit 876 ori Ultima modificare Luni, 04 Mai 2020 17:03

1 comentariu

 • postat de Galatean Marți, 05 Mai 2020 08:21 78.96.81.*** Link la comentariu
  0
  2

  Un spital cu o istorie impresionanta in oras, uitat de autoritati, iata ca se incearca sa fie readus la viata in propria sa forma, poate nu numai pentru bolile neuropsihice;

  Poate s-au gandit unii, daca s-au gandit, ca, vremurile, viata, sunt din ce in ce mai neobisnuite, oamenii sunt, si vor fi pusi, in fata unor obstacole greu de trecut, pentru cei mai multi, organismul uman, la o adaptare, cum a fost si este situatia cu covid-19, va suferi unele disfunctionalitati pentru care va fi nevoie de ambulatorii speciale cu capacitati suficiente pentru a fi ajutati!

  Si asa orasul nu dispune de spitale suficiente dotate corespunzator, adaptate la noile patologii care apar intempestiv; mult trambitatul spital regional in zona fiind subiect pur electoral, iar la boli infectioase, constatat doar cand galatenii au fost liviti de pandemie, nu era macar un serviciu de urgenta!

  Dar guvernantii nostri, alesi aici pe baricada galateana, s-au plimabat mereu pe la borcanull puterii, doar pentru problemele lor personale, familiale si de grup mafiot de partid; o fac si in prezent, fiind foarte vocali in a arata cu degetul in alta parte!

  Deci atentie, la urmatoarele alegeri!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro