Testare imunologică în fiecare judeţ

Testare imunologică în fiecare judeţ

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
1 comentariu

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că testarea care va începe la nivel naţional după data de 1 iunie are rolul de a arăta care este proporția persoanelor din România care prezintă anticorpi pentru noul coronavirus. "La nivelul fiecărui judeţ, se iau eşantioane şi se testează. Este un studiu de seroprevalenţă. Se fac teste imunologice şi vom vedea din fiecare grupă de vârstă cam care este proporția în care persoanele din România s-au imunizat şi prezintă anticorpi. (...) În momentul în care avem această evaluare, putem spune cam ce procent din populaţia României s-a imunizat şi putem previziona o evoluţie ulterioară a acestei pandemii, dacă vom avea spre toamnă o curbă sau vom avea o creştere uşoară şi o trecere de tip epidemic ca o gripă sezonieră", a explicat Tătaru, la Digi 24.

Citit 994 ori Ultima modificare Marți, 19 Mai 2020 20:23

1 comentariu

  • postat de HAN TATARu Miercuri, 20 Mai 2020 07:22 78.96.83.*** Link la comentariu
    3
    4

    Dragi romani, peste 2 saptamani va bagam iar la cotet pentru vreo 2 luni ca asa vre muschii mei !

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro