Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă instalată în curtea Spitalului Județean Galați mai are de parcurs câțiva pași până când va deveni operațională și va putea primi pacienți.
Astfel, conducerea unității medicale a făcut demersuri pentru identificarea unei firme autorizate care să facă adaptarea instalației de alimentare cu oxigen a spitalului pentru alimentarea permanentă a unității mobile.
De asemenea, vor fi cumpărate containere speciale pentru  depozitarea materialelor consumabile și pentru asiguarea spațiilor de decontaminare a persoanlului medical.
După ce vor fi parcurși acești pași, unitatea mobilă va fi igienizată și va putea fi dată în folosință. De asemenea, atunci vor fi făcute și demersurile pentru autorizarea temporară și identificarea personalului necesar funcționării în bune condiții.

Citit 1895 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Iulie 2020 17:56

1 comentariu

  • postat de Nicu Joi, 16 Iulie 2020 08:38 5.13.163.*** Link la comentariu
    1
    11

    Sa speram ca dupa parcurgerea acestor pasi care mai trebuie urmati, nu va mai fi nevoie de aceasta unitate mobila (nu va mai avea "marfa"). Pentru simplu motiv ca la noi pasii sunt in ritm de tango, "Un pas Inainte si doi pasi inapoi". Ca si cu cele mult laudate ventilatoare care s-au tot laudat toti politicienii de tote culorile, ca li sa dat aprobari si au intrat in fabricatie de multipli producatori. Din subordinea MAPN, Dacia Pitesti, Universitatea Tehnica Cluj-Napoca, etc.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro