Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Marți, în cadrul celei de-a treia ședințe a președintelui României cu autoritățile și cu experții în domeniu, Klaus Iohannis a numit un coordonator al campaniei de vaccinare anti-COVID-19 la nivel național. Este vorba despre medicul Valeriu Gheorghiță, medic primar de boli infecțioase la Spitalul Militar Central. Președintele a mai menționat că vaccinarea se va face etapizat și va începe cu anumite grupe de populație, stabilite pe criterii epidemiologice și medicale.

Potrivit informațiilor publicate în CV-ul său, citate de viata-medicală.ro, Valeriu Gheorghiță este medic primar boli infecțioase la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila", Secția Clinică de Boli Infecțioase, post pe care îl deține din 2017.

Totodată, din 2016 până în prezent, el este asistent universitar în Departamentul 2, Disciplina Boli Infecțioase I, în Institutul Național de Boli Infecțioase "Prof. Dr. Matei Balș", la Facultatea de Medicină de la Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila", București. El desfășoară activități de predare și lucrări practice cu studenții și rezidenții.

Are un postdoctorat în cadrul proiectului "CERO - Profil de Carieră: Cercetător Român", cu tema "Dinamica disfuncției endocrine în sepsisul bacterian: corelații cu severitatea, etiologia și evoluția sepsisului", un proiect cofinanţat din Fondul Social European.

Citit 1945 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Noiembrie 2020 19:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.