Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
1 comentariu

Marți, în cadrul celei de-a treia ședințe a președintelui României cu autoritățile și cu experții în domeniu, Klaus Iohannis a numit un coordonator al campaniei de vaccinare anti-COVID-19 la nivel național. Este vorba despre medicul Valeriu Gheorghiță, medic primar de boli infecțioase la Spitalul Militar Central. Președintele a mai menționat că vaccinarea se va face etapizat și va începe cu anumite grupe de populație, stabilite pe criterii epidemiologice și medicale.
Potrivit informațiilor publicate în CV-ul său, citate de viata-medicală.ro, Valeriu Gheorghiță este medic primar boli infecțioase la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila", Secția Clinică de Boli Infecțioase, post pe care îl deține din 2017.
Totodată, din 2016 până în prezent, el este asistent universitar în Departamentul 2, Disciplina Boli Infecțioase I, în Institutul Național de Boli Infecțioase "Prof. Dr. Matei Balș", la Facultatea de Medicină de la Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila", București. El desfășoară activități de predare și lucrări practice cu studenții și rezidenții.
Are un postdoctorat în cadrul proiectului "CERO - Profil de Carieră: Cercetător Român", cu tema "Dinamica disfuncției endocrine în sepsisul bacterian: corelații cu severitatea, etiologia și evoluția sepsisului", un proiect cofinanţat din Fondul Social European.

Citit 1470 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Noiembrie 2020 19:03

1 comentariu

  • postat de gheorghe Vineri, 20 Noiembrie 2020 02:19 66.183.33.*** Link la comentariu
    1
    1

    Sa ne arate o fotografie de virus, nu fantezii generate pe calculator.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro