Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Ministerul Sănătății demarează marți, 24 noiembrie, procesul de repartiție a candidaților admiși la concursul de intrare în Rezidențiat, sesiunea din 15 noiembrie 2020. Timp de patru zile, până în data de 27 noiembrie 2020, toți candidații care au obținut minimum 60 la sută din punctajul maxim realizat pe fiecare domeniu, pe țară, vor alege locurile/posturile în specialitate, precum şi centrele de pregătire. Repartiția se face prin teleconferință.
Având în vedere numărul de candidați care au obținut punctajul de promovare, anul acesta, Ministerul Sănătății a decis majorarea cifrei de școlarizare de la 7.061 la 9.116, pentru a da posibilitatea de a alege un loc sau un post în specialitate tuturor acestor candidați.
565 de locuri suplimentare sunt la domeniul medicină pentru specialitățile: anestezie și terapie intensivă, boli infecțioase, epidemiologie, igienă, medicină de familie, medicină de laborator, medicină de urgență, medicină internă, pneumologie și radiologie-imagistică medicală.
În Centrul Universitar Galați, repartiția se va desfășura în Amfiteatrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii ”Sf. Ioan” Galați, str. Gheorghe Asachi nr. 2, a anunțat DSP Galați.
Informații suplimentare pot fi accesate pe pagina oficială de rezidențiat www.rezidentiat.ms.ro.

Citit 1197 ori Ultima modificare Luni, 23 Noiembrie 2020 17:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.