O nouă tranşă de vaccin

O nouă tranşă de vaccin

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Alte 150.000 de doze de vaccin anti-COVID Pfizer BioNTech au ajuns luni în ţară, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca şi Timişoara. "Astăzi, 11 ianuarie, a sosit în România a patra tranşă de vaccin de la Pfizer BioNTech, constând în 150.150 de doze, pe cale aeriană. Transportul este asigurat de firma producătoare, inclusiv în momentul transportului la sol. Vaccinurile sunt transportate în condiţii optime de siguranţă, în containere speciale, cu gheaţă carbonică şi folie etanşă", anunţă Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19.
Procesul de vaccinare continuă atât în centrele din Bucureşti, cât şi din ţară, fiind distribuite 150.150 de doze, după cum urmează: Centrul Regional de Distribuţie Bucureşti: 39.975 de doze; Centrul Regional de Distribuţie Braşov: 24.375 de doze; Centrul Regional de Distribuţie Cluj: 21.450 de doze; Centrul Regional de Distribuţie Constanţa: 18.525 de doze; Centrul Regional de Distribuţie Craiova: 13.650 de doze;  Centrul Regional de Distribuţie Iaşi: 20.475 de doze; Centrul Regional de Distribuţie Timişoara: 11.700 de doze.

Citit 629 ori Ultima modificare Luni, 11 Ianuarie 2021 18:53

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro