Numărul persoanelor vaccinate a depăşit numărul celor infectate cu virusul SARS-CoV-2

Numărul persoanelor vaccinate a depăşit numărul celor infectate cu virusul SARS-CoV-2

Dr. Valeriu Gheorghiță Mediafax
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Numărul românilor vaccinați împotriva COVID-19 a depăşit sâmbătă, 20 februarie 2021, numărul persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2, a anunţat Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea anti-COVID.

„Este o zi importantă pentru România. Astăzi (sâmbătă 20 februarie - n.red.), la ora 13,00, numărul persoanelor vaccinate a depăşit numărul celor infectate cu virusul SARS-CoV-2. Ritmul în care se derulează campania de vaccinare, până la acest moment, ne confirmă atingerea obiectivului dorit, acela de a imuniza populaţia într-un timp cât mai scurt. Le mulţumesc tuturor pentru opţiunea de a se vaccina şi, în egală măsură, celor care depun un efort considerabil pentru ca procesul de vaccinare să se desfăşoare cu eficienţă, într-un mediu favorabil şi sigur! Doar împreună învingem pandemia, doar împreună vom reuşi să ne bucurăm de o viaţa normală, alături de cei dragi!”, a transmis Valeriu Gheorghiţă, preşedintele CNCAV.

Valeriu Gheorghiţă, a declarat încă de vineri seară că, sâmbătă, numărul persoanelor vaccinate îl va depăşi pe cel al persoanelor infectate de la începutul pandemiei.  ”Cred că e foarte bine că suntem pe acest drum şi sunt convins că, cu fiecare persoană în parte care se va adresa către un centru de vaccinare, vom reuşi să redobândim controlul asupra vieţilor noastre şi să putem controla noi pandemia”, a adăugat Gheorghiţă.

Citit 670 ori Ultima modificare Luni, 22 Februarie 2021 01:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.