Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
2 comentarii

Puțin peste 30 de gălățeni au fost declarați purtători ai virusului, 90 de pacienţi aflaţi sub tratament în unităţile medicale de profil au fost declarați vindecați și șapte, în stare gravă, au decedat, în ultimele 24 de ore.
Potrivit datelor centralizate de Prefectura Galaţi privind evoluţia cazurilor de infectare cu COVID-19, dintre cei 518 pacienţi testaţi într-un interval de 24 de ore, 32 au fost declaraţi purtători ai virusului. Numărul total al celor infectaţi ajunge astfel la 26.943. Distinct de cazurile nou-confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi,  22 de persoane au fost reconfirmate.
Din nefericire, ziua de vineri a mai adus un nou val de decese în rândul pacienţilor aflaţi în stare gravă, șapte pierzându-și viața pe fondul infectării cu noul coronavirus. Aceasta face ca numărul total al victimelor COVID-19 din Galați să ajungă la 803.
Tot vineri, 30 aprilie, 90 de pacienţi au primit vestea bună a unor teste negative, care i-au făcut automat vindecaţi şi le-au permis externarea din spitale. În total, 25.442 dintre persoanele depistate pozitiv şi internate în unităţile spitaliceşti din judeţ au fost declarate vindecate.
Conform datelor furnizate de Prefectura Galaţi, vineri, 30 aprilie, se aflau în carantină la domiciliu 950 de persoane, 453 erau în izolare la domiciliu, iar alte 245, în izolare instituţionalizată.
De la începutul pandemiei, în Galaţi au fost efectuate 129.754 de teste.

Citit 866 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Mai 2021 02:30

2 comentarii

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro