Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
4 comentarii

Un singur candidat s-a prezentat la proba scrisă a concursului pentru ocuparea postului de director al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Galați. Cel de-al doilea candidat înscris în cursă a absentat de la concursul organizat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS).
Numele concurenților sunt protejate de GDPR (General Data Protection Regulation). Cu toate acestea, potrivit tabelului publicat de CNAS, concurentul cu indicativul GL 2864 a reușit să obțină doar 23,85 de puncte, fiind astfel respins. Punctajul minim pentru a fi declarat admis a fost de 70 de puncte. Celălalt concurent, cu indicativul GL 2917, nu s-a prezentat la proba scrisă a examenului.
În toată țara, dintre cei 54 de candidați care au susținut examenului, doar cinci au luat note de trecere. Este vorba despre concurenți din Maramureș, Iași, Tulcea, Cluj și Bistrița-Năsăud.

Citit 2638 ori Ultima modificare Luni, 10 Mai 2021 21:20

4 comentarii

 • postat de Katia Marți, 11 Mai 2021 23:31 89.136.3.*** Link la comentariu
  0
  4

  Cam acesta este nivelul de cunostinte managerial profesionale al celor care ne conduc din orice punct al vietii sociale! Trebuie sa recunostem ca cei cu studii, solutii si pregatire reala nu sunt acceptati la astfel de concursuri. Putinii tineri absolventi de studii superioare in strainatate care vor sa revina in tara si chiar cei din Romania, nu sunt acceptati daca nu sunt conectati la politic prin parinti sau alte genuri de afini. Directorii si fiii lor sunt directori programati de partide. Habar nu au de cunostinte si practica de director/manager. Uneori o secretara are mai multe cunostinte decat directorul numit politic. Daca secretara/asistent manager nu este desemnata de politic. O solutie reala pentru profesionalizare in zona de conducere, inclusiv parlamentara si mai ales institutional bugetara, pot fi japonezii/germanii/nordicii sau robotii, daca nu sunt programati politic. Acesta este rezultatul unei democratii interpretate de comunisti si alti afini...! Asta in cazul in care va intrebati de ce tinerii ce studiaza in exterior nu mai revin in tara, dar nici muncitorii sau cei cu pregatire reala plecati initial temporar. Pentru ca in tarile UE (cu exceptia Romaniei), au gasit sisteme functionale, respect inclusiv in zona privata, unde patronul nu pleaca in Maldive sau Dubai, inainte de a plati salariile corecte ale angajatilor.

  Raportează
 • postat de Simona Marți, 11 Mai 2021 12:38 81.12.149.*** Link la comentariu
  0
  3

  Concursuri de genul acesta ar trebui să fie o NORMALITATE în România!
  Faptul că s-au înscris puţini concurenţi şi că procentul de promovabilitate este mic, se datorează cred timpului scurt de pregătire pentru acest concurs. Ar trebui anunţate mai din timp astfel de concursuri, mediatizate mai mult şi lăsat o marjă mai mare de pregătire. La fel, trebuie să se ia în considerare şi faptul că majoritatea acestor concurenţi trebuie să se deplaseze în Capitală pentru examene sau interviuri.
  La cât MAI MULTE astfel de CONCURSURI în TOATE INSTITUŢIILE publice din România!

  Raportează
 • postat de Alexutz Marți, 11 Mai 2021 10:36 5.2.205.*** Link la comentariu
  0
  2

  Ori a incercat sa obtina postul pe bune ori nu a impins cat trebuie si cui trebuie. Sau postul e dat deja.

  Raportează
 • postat de seneca Marți, 11 Mai 2021 10:13 77.111.247.*** Link la comentariu
  0
  5

  Asa e cand examenul... e pe bune!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.