Spitalul construit de "Dăruiește Viață", funcțional într-un an

Spitalul construit de "Dăruiește Viață", funcțional într-un an
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Asociația "Dăruiește Viață" estimează că va finaliza construcția primului spital de oncologie și radioterapie pediatrică din România la începutul anului viitor, iar acesta va deveni funcțional, cel mai probabil, în iunie-iulie 2022, după perioada de testare și calibrare. Construcția spitalului a început în anul 2018, iar banii au fost strânși exclusiv din donații și sponsorizări.

"Ne dorim ca micuții pacienți să beneficieze cât mai curând de #SpitalulPremierelor. Însă, unele lucruri nu depind de noi, cum ar fi faptul că în pandemie am avut multe întârzieri la livrarea materialelor pe șantier, iar asta a decalat anumite termene prestabilite", anunță ONG-ul fondat de Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, potrivit HotNews.ro.

"#NoiFacemUnSpital este un proiect pe termen lung, o inițiativă unică în România, un organism viu, care crește sub ochii noștri, în timp ce atâtea alte lucruri stau pe loc. Așa că e normal să avem întrebări despre un proiect de o asemenea amploare, realizat de o asociație din donații și sponsorizări. Încercăm să răspundem acelora pe care le auzim cel mai des", mai spun reprezentanții "Dăruiește Viață".

Asociația "Dăruiește Viață" a anunțat că, după finalizarea construcției spitalului de oncologie și radioterapie pediatrică, construit în București, în curtea Spitalului "Marie Curie", intenționează să reconstruiască de la zero și Spitalul "Marie Curie".

Citit 1326 ori Ultima modificare Miercuri, 25 August 2021 23:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.