Centrul de vaccinare de la mall s-a mutat la Patinoar

Centrul de vaccinare de la mall s-a mutat la Patinoar
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Activitatea centrului de vaccinare amenajat de Primăria municipiului Galați în parcarea Shopping City s-a mutat în incinta Patinoarului, situat în imediata apropiere, începând de luni, 27 septembrie 2021, a anunţat administraţia locală. Decizia a fost luată având în vedere scăderea temperaturilor.
"Aici vor fi două fluxuri de vaccinare pentru administrarea serurilor Pfizer și Moderna, programul fiind zilnic între orele 8,00 - 20,00", precizează Primăria. Conform municipalităţii, în perioada 9 mai - 26 septembrie 2021, în acest centru s-au administrat în total 27.481 de doze de vaccin.
"Al doilea centru de vaccinare amenajat de Primăria municipiului Galați, cel de la Sala Sporturilor, are, începând de luni, două fluxuri de vaccinare pentru Pfizer și unul pentru Johnson&Johnson, iar programul va fi zilnic între orele 8,00 - 20,00", a mai transmis Primăria.

Citit 487 ori Ultima modificare Marți, 28 Septembrie 2021 00:37

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro